25. 10. 2021.
Nastavlja se suđenje Ceci i njenom zetu

Nastavlja se suđenje Ceci i njenom zetu

Nastavlja se suđenje Ceci i njenom zetu

Na današnjem suđenju Ražnatovićeva i Ocokoljić bi trebalo da se izjasne o preciziranoj optužnici protiv njih u pogledu činjeničnog stanja.

Tužilaštvo u optužnici nije mijenjalo kvalifikaciju krivičnog djela tako da se Ražnatovićeva i Ocokoljić i dalje terete za nasilničko ponašanje, za koje je zaprijećena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Krajem marta tužilaštvo je odbilo njihov prijedlog da se slučaj riješi oportunitetom, odnosno da odustane od optužbi i da im odredi visinu novčanog iznosa koji bi trebalo da uplate u humanitarne svrhe.

Ražnatovićeva i Ocokoljić su na početku suđenja u decembru 2011. godine negirali da su prijetili Olareviću i da je između njih došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna.

Olarević je rekao da ne želi da krivično goni pjevačicu i da ne želi odštetu za “lake tjelesne povrede”, koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Optužnim prijedlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pjevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK “Mladi proleter”, grubo vrijeđali, a potom i nanijeli lake tjelesne povrede Olareviću, direktoru kluba.

Ražnatovićeva je u februaru 2012. godine odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dijela novca od transfera fudbalera FK “Obilić” u inostrane klubove dok je bila predsjednik tog kluba 2000. godine, i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

U decembru joj se nastavlja suđenje po tužbi Vojislava Đurkovića iz Bijeljine koji tvrdi da mu pjevačica duguje 116.000 evra, koje je pozajmio njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Pjevačica je takođe za danas pozvana da svjedoči na suđenju Luki Bojoviću koje će se održati u Okružnom zatvoru, a biće saslušana na okolnosti ubistva Branka Jeftovića Jorge.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender