20. 10. 2021.
Pet znakova da ste previše zahtjevna djevojka

Pet znakova da ste previše zahtjevna djevojka

Pet znakova da ste previše zahtjevna djevojka

Ukoliko niste sigurni, evo znakova koji će vam pomoći da to saznate.

Za sebe želite samo ekstraordinarno

Ne zadovoljava vas ništa manje od ekstraordinarnih stvari, bilo da su kola, restorani, odjeća ili destinacije u pitanju. Zapravo, ne čini vas srećnim ništa što podrazumijeva manji budžet. Za vas, samo su skupi izbori vrijedni pažnje. Ovo je takođe siguran znak da i od partnera očekujete isto, ali imajte na umu da to baš ne može svaki da vam pruži.

Idete na manikir i pedikir svake nedjelje

Normalno bi bilo da barem jednom mjesečno priuštite sebi ovakvu vrstu njege, ali ako to radite na nedjeljnoj osnovi morate se zapitati koliko novca odvajate za to? Ako svake nedjelje posjećujete salone samo kako biste promijenili izgled noktiju znači da definitivno imate jako “skup” ukus koji mora da se njeguje.

Previše vremena posvećujete frizuri

Onda kada vaša frizura nije na mjestu postajete uznemireni? Da li provodite više sati sređujući svoju kosu? Većina zahtjevnih djevojaka prije svakog društvenog događaja troši pravo malo bogatstvo na sređivanje kose, koje se obično svede na običan konjski rep. Muškarci žele jednostavnost i spontanost, pa ih ova navika često može nervirati.

Volite samo markiranu odeću

Ako vam samo poznati brendovi tjeraju suze na oči budite sigurni da ste vrlo zahtjevni. Vjerovatno ne možete ni da zamislite da kupujete u second hand butiku. Isto očekujete i od svog potencijalnog dečka? Onda morate biti svjesni da prosječan momak ne može sebi priušititi brendirani plakar, a možda ga to ni ne interesuje što je češći slučaj.

Živite na društvenim mrežama

U poznate klubove izlazite kako biste se čekirali na Fejsbuku, a fotka sa Instagrama obavezno ide na svaku društvenu mrežu, kao dokaz vaše sveprisutnosti. Savršen primjer zahtjevne devojke.

Izvor: B92

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender