25. 10. 2021.

SDS: Upitno Dodikovo mentalno zdravlje

Milorad Dodik je u paničnom pokušaju da zaustavi drastičan pad podrške sebi i svojoj stranci, nastupom na OSM televiziji pokazao je da je izgubio svaki osjećaj dostojanstva i dodir sa realnošću“, poručuju iz SDS-a povodom optužbi Milorada Dodika.

„Primitivno blaćenje svih onih koji nisu na njegovom platnom spisku, dosiglo je vrhunac sinoćnim nastupom i nedostojno je funkcije predsjednika RS na kojoj se nalazi Milorad Dodik.“ – dodaje se u saopštenju Srpske demokratske stranke.

Strah Milorada Dodika ima realne osnove zbog dolazećih promjena u RS i neizbježnosti polaganja računa za kriminal, korupciju i nepotizam koje će za sobom ostaviti vladavina Milorada Dodika.

SDS je zabrinut zbog sve češćih napada panike, bijesa i paranoje koje javno pokazuje Milorad Dodik i koji se manifestuju u halucinacijama o 500.000 Arapa, 800.000 američkih dolara medijima, ubistvu koje je naručio Šarović i sličnim nebuloznim tvrdnjama.

Zbog toga će SDS predložiti donošenje zakona kojim bi se u RS uveo nadzor nad mentalnim zdravljem onih koji vrše najviše političke funkcije. Nije shvatljivo da za vozačku dozvolu, ili bilo koji posao, treba dokaz o mentalnoj sposobnosti, a da za najodgovornije pozicije, takva kontrola nije potrebna.“ – zaključuju iz SDS-a.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je dobio informacije od SIPA prije pola godine da je Mirko Šarović naručio ubistvo Riste Jugovića.

Oglasio se i Mirko Šarović, koji je najavio tužbu protiv Dodika zbog laži koje je iznio na njegov račun.

/ATV/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender