28. 10. 2021.
Stanković na čelu FSS, Tumbaković selektor?

Stanković na čelu FSS, Tumbaković selektor?

Stanković na čelu FSS, Tumbaković selektor?

Kako prenose „Sport“ i „Sportski žurnal“, velike promjene u vladajućem tijelu srpskog fudbala trebalo bi da se ozvaniče na narednoj Skupštini.

Isti listovi ističu i da je Ljubiša Tumbaković glavni kandidat da naslijedi Sinišu Mihajlovića na klupi nacionalnog tima Srbije.

Skupština Fudbalskog saveza Srbije biće zakazana po završetku jesenjeg dijela Jelen Superlige, što je za desetak dana, a na njoj se očekuje promjena rukovodstva.

U ovom trenutku sve zavise od nekih ulova i tehničkih stvari, a tu se misli i na usvajanje pojedinih amandmana Zakona u sportu koji bi pomogli sređivanju stvari u klubovima i srpskom sportu.

Dolazak Stankovića na čelo Fudbalskog saveza je velika Karadžićeva želja, ali i mnogih drugih fudbalskih zvaničnika. U slučaju da se taj plan obistini, u Fudbalski savez Srbije bi pored Stankovića ušli i drugi proslavljeni reprezentativci, među kojima su Marko Pantelić, Ivica Dragutinović, Mateja Kežman i Zoran Mirković. Oni bi imali posebna zaduženja i respre koji bi srpski fudbal vremenom podigli na mnogo viši nivo.

Pored izbora novog predsjednika, na red bi trebalo da dođe i novi selektor. Prema izvorima beogradskih medija, Tumbaković bi bio prvi pik novog rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.

/Sport,Sportski žurnal/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender