16. 10. 2021.
Mili Srbiju smјestio u jednu pјesmu

Mili Srbiju smјestio u jednu pјesmu

Mili Srbiju smјestio u jednu pјesmu

U numeri „Ima nešto u čovјeku“ Marina Tucaković je u stihovima opisala karakteristike mentaliteta, a Mili je to znalački nadogradio muzikom.

Tamburaški orkestar Ravnica, koji inače prati Zvonka Bogdana i važi za najbolji u zemlji, pod vođstvom Nikole Jaramazovića unio je vojvođanski duh, dok je sa zapada Srbije Mili izabrao trubače Dejana Petrovića, pobjednika Guče. Idejni tvorac i frontmen „srpskog muzičkog čuda“, kako u posljednje vrijeme nazivaju Miligram, s Petrovićem sarađuje dugi niz godina, još od Cecinog koncerta na Marakani 2002.

– Za ovu pesmu sam specijalno vezan jer ima izvorni prizvuk i to je žanr koji volim da radim. Ranije sam napisao za Cecu „Nagovori“, koja je doživela veliki uspeh. Taj žanr je najteže stvarati i napraviti nešto što nema vremensku dimenziju. Samo najuspešnije od takvih pesma ulaze u Skadarliju i u boemske kafane, gde preovlađuju starogradske numere. Voleo bih da „Ima nešto u čoveku“ uđe u taj milje, jer smo se stvarno potrudili da spojimo atmosferu severnih ravnica s brdovitim zapadom i jugom Srbije – naglašava Mili.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender