28. 10. 2021.
Stojković odlazi iz Partizana?

Stojković odlazi iz Partizana?

Stojković odlazi iz Partizana?

Došlo je vrijeme da se Vladimir Stojković i Partizan rastanu!

Reprezentativni čuvar mreže, koji je za tri godine u Humskoj postao legenda ”crno-bijelih”, indirektno je potvrdio ovu činjenicu putem društvenih mreža, ali posle izjava sportskog direktora Alberta Nađa popularni Stojke sasvim izvjesno napušta Partizan.

Volio bih da Stojke ostane, međutim, to u ovom trenutku nije realno. Jedno su želje, a mogućnosti nešto sasvim drugo.

Podsjećam da je Vladimir još ljetos imao dozvolu da nas napusti, ali je ostao, baš iz razloga što nije uspio da pronađe klub u inostranstvu – rekao je Nađ, a prenose ”Novosti”.

Iako je Stojković bio vjerovatno i najbolji igrač tokom jeseni, Partizan neće biti oslabljen među stativama pošto je već mjesec dana u punom trenažnom procesu i Milan Lukač, koji, prema riječima Nađa, čeka kao zapeta puška. Osim Stojkovića, ”crno-bijele” bi mogli da napuste i Brašanac i Volkov.

– Razgovarao sam i sa Brašom i sa Vladom i još ćemo pričati na tu temu pošto obojica imaju drugačije planove – rekao je Nađ, koji se suočava s ozbiljnim problemom jer ugovori sa Partizanom na ljeto ističu Stankoviću i Obradoviću, pozajmice Malbašiću i Aksentijeviću, dok je Saša Ilić najavio penzionisanje.

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender