20. 10. 2021.
15 sitnica kojima ćete voljenu oboriti s nogu

15 sitnica kojima ćete voljenu oboriti s nogu

15 sitnica kojima ćete voljenu oboriti s nogu

Kada biste pitali žene šta je za njih idealan muškarac, ne računajući fizički izgled, svaka dama bi se složila da je to frajer koji zna da bude nježan, pažljiv, romantičan, koji umije da pokaže svoju ljubav i tretira partnerku kao kraljicu.

Na to svaka žena doslovno “pada” i ujedno ne postoji pripadnica nježnijeg pola koja tome ne teži.

Želite li svoju djevojku zauvijek da impresionirate, kao prvo, nikada ne smijete da prestanete da se trudite, a uz to, kao drugo, morate iz dana u dan da joj pokazujete koliko je volite.

Riječi često nisu dovoljne, već i djela moraju da budu prisutna, pa makar i ona mala, jer samo takvom pažnjom možete svoju dragu da oborite s nogu.

Broj cipela

Žene ne očekuju da će im partner kupovati cipele, ali taj mali detalj da on zna broj noge svoje voljene gotovo svakoj dami mnogo znači.

stikla

Omiljeni cvijet

Uvijek je lijepo dobiti cvijet ili buket na poklon, naročito ako za to nema određenog povoda poput rođendana ili godišnjice braka ili veze. Još je ljepše ako partner zna koje je omiljeno cvijeće njegove partnerke, pa je baš time katkad iznenadi.

Najdraži jastuk

Svakako je lijepo kada on zna koji joj je omiljeni jastuk i ne stavlja ga bezobzirno pod svoju glavu.

Omiljeni nakit

Različite žene, različiti ukusi. Neke vole žuto zlato, neke bijelo, neke srebro… U svakom slučaju, želi li partner da iznenadi dragu pokojim komadom nakita, dobro je da zna da će joj prsten od bijelog zlata biti draži nego onaj od žutog ili obrnuto.

nakit

Omiljena hrana tokom PMS-a

Premda većini žena odgovara čokolada i slatko, ima i onih kojima je u tim danima potrebna druga vrsta hrane. Zna li njihov partner koja je to hrana, to je ogroman plus za njega.

Omiljeni filmovi

Ako ste bolesni i ne možete da ustanete iz kreveta, vrijeme će vam, a i bolesničke muke, olakšati omiljena vrsta filmova. Izuzetno je pažljivo od muškarca koji će svoju izabranicu u takvim situacijama ušuškati i snabdjeti njenim omiljenim filmskim izborom.

Rođendani članova porodice

Nije baš lako zapamtiti sve te datume, ali ženama je izuzetno lijep osećaj ako muškarci zapamte barem one koji su najvažniji i najbliži.

01

Omiljeno jelo

Muškarac koji pamti omiljenu hranu svoje nježnije polovine, pa se još i potrudi to isto da joj spremi, time na snažan način dokazuje svoju ljubav.

Kakvu kafu volite

To je dobro da imate na umu kako biste svoju partnerku mogli tom sitnicom da razveselite s vremena na vrijeme.

Ožiljak iz djetinjstva

To što znate kada, gdje i na koji način je vaša draga zaradila ožiljak, najprije je znak da je pažljivo slušate, da vam je stalo do nje i da je iskreno volite.

02

Omiljena emisija

Borbe oko daljinskog upravljača nisu karakteristične za parove koji se savršeno razumijju i uživaju u harmoniji. Nekada žena treba da popusti i dozvoli svom dragom da preuzme vlasništvo nad TV-om cijeli dan, ali muškarac mora da zna koja je omiljena emisija njegove drage i da joj, s vremena na vrijeme, prepusti vlasništvo.

Šta ste obukli na prvom dejtu

Ako se muškarac, uprkos brojnim godinama koje je proveo sa svojom ženom, i dalje sjeća kako je bila odjevena na prvom sastanku, znači da su njegove namjere prema ženi od samog početka bile ozbiljne.

Omiljeno vino

Ne mora to da bude skupo vino, ali činjenica da muškarac zna koje je vino ženi omiljeno i donese ga kući kako bi je oraspoložio nakon napornog dana jako mu ide u korist.

03

Broj grudnjaka

Kupovina donjeg veša koji savršeno pristaje, i to bez ženine pomoći, dokaz je koliko zapravo muškarac vodi brigu o detaljima, pa čak i sitnim kao što je ovaj. Time ćete joj jasno dati do znanja da je volite.

Omiljeni parfem

Ne morate da znate ime parfema, ali poznavanje te posebne arome koju ona naprosto obožava jasan su znak da ste zagrijani i da volite.

/Telegraf.rs/Magazin.hr/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender