20. 10. 2021.
Kako se ljute horoskopski znakovi?

Kako se ljute horoskopski znakovi?

Kako se ljute horoskopski znakovi?

Koliko vam treba da od normalne i mirne osobe postanete zvijer koja riče i mlati sve oko sebe u stilu Hulka? Zavisi od horoskopa, naravno, pa da vidimo kako to djeluje na znakove zodijaka.

ovan

OVAN

Ovan nije osoba koju biste željeli da razljutite, jer je impulsivan i doslovno se pretvara u čudovište u trenutku. Dobra stvar je da se jednako tako brzo može i smiriti, tako da takvi izlivi strasti ne traju dugo i ne izazivaju prevelike probleme.

bik

BIK

Bik je sujetan i tvrdoglav i bolje vam je da ne dirate u njegov integritet ili njegovu porodicu. Guta dugo, ima dugačak fitilj, ali jednom kad mu prekipi, stvarno ne želite da budete blizu, štaviše, bilo bi dobro da ste na drugom kraju zemaljske kugle jer takvu erupciju još niste vidjeli ni čuli.

blizanci

BLIZANCI

Blizanci dobro paze s kim će se zakačiti jer znaju da njihov jezik udara opakije od biča. No, kako su po prirodi druželjubive osobe koje nisu zlopamtila, neće praviti probleme tamo gdje mogu da imaju neke koristi. Kad polude, ne drži ih dugo, a onda slijedi elokventno opravdanje i diplomatsko izvinjenje. I da, naravno, opet dalje po svom, kao i uvijek …

rak

RAK

Rak uvijek odlaže vrijeme kad će eksplodirati za pogodnu situaciju, trpeći do tada na svoj način. Ako mu je ugrožena sigurnost i položaj u društvu, prvo će smisliti osvetu pa tek zatim eksplodirati ako je potrebno. Zato, kad vam počne nabrajati sve grijehe, sjetiće se i problema iz vrtića.

lav

LAV

Lav je impulsivan i spontan, tako da kod njega izlivi bijesa nisu ništa novo niti čudno. Reaguje odmah, snažno i pravo u lice, a ako mu argumenti nisu dobri, popustiće brzo. Kako je uz to jako pravdoljubiv, harmonični odnosi su mu na prvom mjestu, ali s njim na čelu, naravno.

djevica

DJEVICA

Djevica je suzdržana i pristojna, ali i osjetljiva i lako se uvrijedi, stoga često dugo kuva u sebi. Obično smisli neki svoj odbrambeni mehanizam kojim će izbaciti frustracije kako ne bi morala da napravi scenu s urlanjem i psovkama.

vaga

VAGA

Vaga se ljuti za svaku sitnicu kao znak koji najviše voli pravdu, fitilj joj je kratak i brzo se naduri i plane, no nakon toga joj je krivo pa počinje da se mazi i umiljava ne bi li izgladila situaciju. Ima razvijenu diplomatsku crta pa na kraju sve ispadne po njenom, iako vi mislite da ste sami tako odlučili.

skorpija

ŠKORPIJA

Škorpija je arogantni manipulator, tako da zapravo više voli da pokazuje svoj temperament nego što je stvarno ljuta. Intuitivno skače na svaku nepravdu, a svoje bližnje štiti do zadnje kapi krvi. Ipak, uvijek odlično kontroliše svoj bijes, tako da zapravo treba da se pazite umiljatog Škorpiona jer vas sigurno čeka ubod žaokom kad to najmanje očekujete.

Koji je vaš astro talenat?

STRIJELAC

Strijelac je svjestan da odaje utisak površne osobe, ali hedonizam ga tjera da kaže sve što misli, pitali ga vi to ili ne. Njegove procjene osoba su takve kakve jesu, ispravne ili ne, Strijelci ih se drže i ne reaguju eksplozivno.

Koji je vaš astro talenat?

JARAC

Jarac će uvijek biti spreman na kompromis, ali isto tako voli da sve bude po njegovom, pa vješto skriva svoje slabosti kako ih neko ne bi iskoristio protiv njega. Cijeni odanost i pravedan je, pa će osobu koja ga izda pozvati na razgovor u četiri oka, bez ikakvog okolišanja.

Koji je vaš astro talenat?

VODOLIJA

Vodolija vjeruje da uvijek sve zna najbolje i da je upravo ona u pravu, što često izaziva probleme s okolinom. Voli da polemiše, jasno daje do znanja da se njom ne može manipulisati, a kad je povrijeđena tada je najopasnija, jer se pravi da nije ljuta, ali postaje agresivna i osvetoljubiva.

Koji je vaš astro talenat?

RIBE

Ribe se lako naljute i uvrede, ali isto tako lako opraštaju, pa je jedini problem činjenica da lako mijenjaju raspoloženja, pa niste uvek sigurni na čemu ste. Kad joj se neko mješa u odluke, impulsivno želi da istjera svoje.

/metro-portal/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender