20. 10. 2021.
Na šta žene troše 627 sati godišnje?

Na šta žene troše 627 sati godišnje?

Na šta žene troše 627 sati godišnje?

Žene su isuviše opterećene svojim izgledom, pokazala su najnovija istraživanja koja potvrđuju da dame provode čak mjesec dana u toku godine razmišljajući o ljepoti i sopstvenim nedostacima.

Studija koja je rađena u saradnji sa oko 2.000 žena pokazala je da dame potroše tačno 627 sati i 28 minuta na razmišljanje o “problemima” poput nesavršenosti kože, kose i ostalih dijelova tijela, a najveći problem je svakako višak kilograma o kojem nedjeljno razmišljaju gotovo dva sata, tačnije sat vremena i 46 minuta.

2

Nešto manje vremena, odnosno sat vremena i 26 minuta, žene potroše na razmišljanje o prekrivanju kritičnih zona na tijelu, a čak osam od deset pripadnica nježnijeg pola je opterećeno svojim izgledom čak i kada su poprilično zadovoljne odrazom u ogledalu.

3

Ono što im, takođe, često okupira misli je nadutost i to sat vremena nedjeljno, ali i opterećenost time da li su im grudi premale. Međutim, kulminacija cjelokupne priče o izgledu, prema pisanjima “Dejli mejla”, dešava se za vrijeme spremanja za neki bitniji događaj, poput vjenčanja ili večernjeg izlaska. Tada sve frustracije isplivaju na površinu.

/DailyMail/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender