25. 10. 2021.
Od srijede i do -15°C

Od srijede i do -15°C

Od srijede i do -15°C

“Jutra će biti hladna, biće jakog mraza, pa će u višim predjelima Srpske temperatura vazduha biti od minus 12 do minus 15 stepeni. U istočnom dijelu Srpske, te u višim predjelima Krajine može očekivati do minus 15 stepeni”, rekao je dežurni sinoptičar Draško Rudan.

Rudan je naveo da će u ponedjeljak ujutro na jugu biti kiša, na planinama i na sjeverozapadu slab snijeg, a u ostalim predjelima ledena kiša i susnježica, dok se tokom dana očekuje uglavnom suvo, oblačno i tmurno vrijeme.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od minus jedan do tri, na planinama od minus tri, a na jugu oko sedam stepeni.

Rudan je rekao da će u Srpskoj u utorak biti uglavnom suvo i tmurno vrijeme uz čestu maglu, na planinama na jugoistoku povremeno sa slabim snijegom. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od minus jedan do četiri, na planinama od minus tri, na jugu oko osam stepeni.

Prema njegovim riječima, u Srpskoj će sutra ujutro biti oblačno i hladno na jugu sa kišom, na jugoistoku i istoku sa snijegom, dok će u ostalim krajevima biti suvo i tmurno vrijeme sa maglom mjestimično.

“Tokom dana ostaće oblačno i hladno vrijeme uz slabe padavine, na jugu kiša, u centralnim i istočnim krajevima ledena kiša ili snijeg, na planinama i u nižim predjelima na sjeverozapadu snijeg, na sjeveru većinom suvo i tmurno ili samo ponegdje slabe padavine kiše ili snijega”, rekao je Rudan.

Jutarnja temperatura vazduha sutra će biti od minus pet do nule, a na jugu oko pet stepni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura biće od minus jedan do četiri, na planinama od minus tri, na jugu do devet stepeni.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender