16. 10. 2021.
“Saša će biti dobar selektor”

“Saša će biti dobar selektor”

“Saša će biti dobar selektor”

Đorđević je, prema našim saznanjima, pristao da naslijedi Dušana Ivkovića na klupi reprezentacije Srbije, a ostalo je da se riješe još neki detalji prije ozvaničenja saradnje.

„Ne znam da li je nešto već zvanično. Ali, ako je istina, moram da kažem da mnogo poštujem Sašu i kao igrača i trenera. On je veoma ambiciozan, želi dobar rezultat. Vjerujem da on, kao i ja, voli tim i košarku kao igru, i to je osnova toga da će on biti dobar selektor“, rekao je Krstić.

Krstić je već skoro deset godina u nacionalnom timu, a od 2009. godine je kapiten. Na pitanje šta je za njega motivacija kada igra za ’orlove’, iskusni centar je rekao:

„Moja motivacija je ljubav prema Srbiji. Svaki put kada igram u dresu nacionalnog tima osjećaj je sjajan. I činjenica da sam kapiten je velika čast za mene“.

Kapiten ’orlova’ već treću sezonu sa velikim uspjehom brani boje moskovskog CSKA i trenutno ne razmišlja o promeni sredine, ali ističe da je velika mogućnost da neće ponovo igrati u Srbiji.

„Pokušavam da ne razmišljam daleko. U ovom trenutku tokom ljeta igram dovoljan broj utakmica za reprezentaciju da bih zadovoljio svoju želju da igram u Srbiji“, naglasio je Krstić.

Krstić se posebno osvrnuo na vrijeme provedeno u Partizanu, u kojem je stekao afirmaciju.

„Partizan se zaista brine o mladim igračima, i ne samo kao košarkašima. Oni podižu djecu i uče ih kako da se ponašaju. To što sam došao u Partizan i Beograd je najbolja stvar koja mi se desila od napuštanja mog rodnog Kraljeva. Sada pratim sve utakmice Partizana, i dalje sam veliki navijač ’crno-bijelih’“, istakao je Krstić.

/basket-planet.com,b92/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender