20. 10. 2021.

Nećemo dozvoliti krađu glasova

“Ukoliko bude potrebno bićemo večeras ispred biračkih mesta i telima štititi kutije nećemo dozvoliti da se manipuliše izbornom voljom građana, nećemo dozvoliti da nas pokradu kao 17. novembra”, rekao je Pantić.

Prema njegovim rečima, a na osnovu anketa sigurnih glasača, lista Srpska, odnosno on kao kandidat, ubjedljivo vodi u odnosu na Olivera Ivanovića.

“Moram da demantujem gospodina Ivanovića. U Kosovskoj Mitrovici danas nema nepoznatih ljudi i nema narušavanja izbornog procesa. Ivanović zna da izborre gubi i zato se njegove današnje izjave razlikuju od onih koje je davao prethodnih dana. Zato on danas kaže da mu je sve jedno gde će se glasovi brojati. Imam informacije da se Ivanović sinoć susreo sa Markom Jakšićem i Dimitrijem Janićijevićem i ako neko sprema incidente-to su oni”, kaže Pantić.

Prema podacima liste Srpska, do 12 časova u Kosovskoj Mitrovici je na svim biračkim mjestima glasalo 2.085 građana, za 1,5 posto manje nego li 17. novembra, za isti period.

U sjevernoj Mitrovici danas je izuzetno mala izlaznost na biračkim mjestima gdje glasaju Albanci. Tako je Mikro naselju od 851 upisanog glasača, do 12 sati glasalo njih troje, a u Donjem suvom dolu od 1.830 upisanih, glasalo je 13. dok je recimo u školi Sveti Sava, gdje glasaju Srbi, od 14.311 upisanih, do 12 sati glasalo njih 1.148.

Izvor: Kurir

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender