19. 10. 2021.
Nikola Kojo kakvog dosad nismo vidjeli

Nikola Kojo kakvog dosad nismo vidjeli

Nikola Kojo kakvog dosad nismo vidjeli

Šou svih vremena u svakoj od dvanaest epizoda vodi gledaoce u različitu godinu prohujalih vremena, od 1958. do 1989.

– Iz ove emisije šaljemo poruku svim gledaocima – tri puta „ura“ za ljubav i život, a tri puta „ua“ za agresiju i primitivizam. To je jedna od važnih stvari koje ovim putem promovišemo. Smatram da svaki normalan čovjek to promoviše u svojoj glavi – za „Blic TV magazin“ ističe glumac Nikola Kojo, koji se po prvi put u svojoj dugogodišnoj karijeri pojavljuje i kao televizijski voditelj.

– Smatram da glumački posao objedinjuje i vođenje i pjevanje i igranje. Svemu tome me je privukao „Šou svih vremena“ čija je tema nostalgija i promovisanje lepih vremena u kojima smo divno živeli. Tada je bilo puno ljubavi i sreće, a jako malo mržnje – ističe popularni glumac, dodajući:

– Danas u emisiji obrađujemo 1989. godinu. Ja sam mator i mnogo toga se sećam, ali zaista je 1989. bila lepa godina. Mada se već tada kuvalo na sve strane, a sledeća je bila već kako-tako zanimljiva. Posle toga su došla nepristojna vremena o kojima nećemo ni pričati, ali ih nećemo ni obrađivati u ovoj emisiji. Mislim da bi bilo krajnje nemoralno i nepristojno radovati se tim godinama.

Na snimanju emisije smo zatekli i jednog od gostiju, nekadašnjeg fudbalera Milka Đurovskog.

– Baš sam se obradovao kada su me zvali da učestvujem u ovakvoj emisiji. Bez ikakvog premišljanja sam pristao jer nikada do sada nisam učestvovao u sličnim emisijama. Čak ću u ovom šouu zapevati i „Mesečinu“ od Merlina. Nije da volim da pevam, ali uvek sam znao šta ljudi vole da slušaju. Ranije sam i igrao i pevao. Čak sam i snimao sa Kemišem i Zaharom, ali nikada ništa nisam objavio. Želja mi je bila i da zaigram u nekom filmu, pa su Slovenci čak i snimili dobar dokumentarac o meni – otkriva nekadašnji fudbaler.

Iza ovog nesvakidašnjeg TV projekta stoje producentska kuća „Adrenalin“ i RTS.

– Autorski projekat „Šou svih vremena“ je za sada moj najveći ponos i dika. Ovo je visokoriznična stvar u koju smo ušli sa velikom hrabrošću i entuzijazmom, prvenstveno jer Nikola nikada do sada nije slično radio, a čak vrlo retko i gostuje u emisijama. On je jako dobro prepoznao ideju, učestvovao sa nama u realizaciji iste i imamo sreće da je sve krenulo kako treba. Drugi rizik je Maša Pavlović. Nepoznata dvadesetdvogodišnja devojka je prvak sveta u šou-densu, nema televizijskog iskustva, ali je u potpunosti opravdala sva moja očekivanja – priča producent „Adrenalina“ Svetlana Drinjaković.

Izvor: Blic.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender