20. 10. 2021.
Atina u mraku zbog nevremena

Atina u mraku zbog nevremena

Atina u mraku zbog nevremena

Atina je ostala bez struje zbog nevremena u mnogim dijelovima grada, a naročito u sjevernim predgrađima. Direktor Grčke elektrodistributivne mreže kaže da je štetu najviše napravilo iščupano drveće koje je rušilo strujne kablove.

Ekipe za popravku u saradnji sa vatrogasnom službom poslate su da poprave pričinjenu štetu kako bi potrošači mogli da dobiju struju. Direktor elektrodistribucije je rekao da oni čine sve što je u njihovoj moći da uspostave snabdijevanje strujom što je prije moguće.

Nekoliko vožnji trajektom su otkazane zbog zabrane plovidbe koja je uvedena danas poslije podne zbog nevremena i jakog vjetra na istoku i jugu Egejskog poluostrva. Brodovima nije dozvoljeno da isplove iz luka Pireus, Rafina i Lavrio, a sve vožnje trajketima u Saronskom zalivu preuzeli su brodovi zatvorenog tipa, javlja ANA.

Zbog nevremena je svima koji nameravaju da putuju savetovano da stupe u kontakt sa lučkom upravom i turističkim agencijama prije polaska da bi se informisali o tome da li će njihov brod isploviti.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender