28. 10. 2021.
Bolesnom dječaku Milanu Raduloviću iz Banjaluke potrebna pomoć

Bolesnom dječaku Milanu Raduloviću iz Banjaluke potrebna pomoć

Bolesnom dječaku Milanu Raduloviću iz Banjaluke potrebna pomoć

Milan Radulović je dječak koja ima devet godina i koji je rođen sa mikrocefalijom, da bi nedugo poslije obolio od cerebralne paralize i epilepsije, zbog čega je od samog početka života vezan za krevet. Milan je u međuvremenu obolio i od astme, a ima i srčane probleme.

Porodica Milana Radulovića živi u banjalučkom naselju Srpski Milanovac u neuslovnoj kući koja je još uvijek u izgradnji. Otac, Nedeljko Radulović je izbjegao iz Karlovca, Republika Hrvatska.

Bio je vojnik Vojske Republike Srpske Krajine od 1991. do 1995.godine. Iako je inžinjer mašinstva, nikada nije radio u struci, nego je porodicu prehranjivao radeći sezonske poslove. Jedini način da se sakupe potrebna sredstva je da ljudi dobrog srca doniraju novac za liječenje djeteta u humanitarnoj akciji koja je u toku.

U tu svrhu, organizacija SEMPER iz Banjaluke je uz saglasnost roditelja Milana Radulovića sklopila ugovor sa telekomunikacionom kompanijom “M:tel“ i dobila humanitarni broj 1416 za akciju koja traje tokom mjeseca decembra.

Pomozite da se ne ugasi još jedan mladi život

Servis za medijsku profesionalnu edukaciju i razvoj (SEMPER), organizacija koja okuplja mlade novinare, studente žurnailstike i medijske profesionalce, uključio se u humanitarnu akciju sa željom da olakša prikupljanje sredstava i animira građane u Banjoj Luci i Republici Srpskoj da pokažu humanost i skromnim donacijama omoguće da se pomogne u liječenju jednog malog života.

SEMPER je član Omladinskog savjeta Republike Srpske i Savjeta omladinskih organizacija Grada Banjaluka, javlja ATV.

milan-radulovic

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender