21. 10. 2021.
Nova Blicnet mobilna mreža u BiH

Nova Blicnet mobilna mreža u BiH

Nova Blicnet mobilna mreža u BiH

Uvođenjem mobilne telefonije, Blicnet je postao jedan od malobrojnih telekom kompanija koje u ponudi imaju sve četiri osnovne usluge: mobilna i fiksa telefonija, interet pristup i digitalna televizija, tako da su korisnicima na raspolaganju atraktivni Blicnet QADRO paketi sa brojnim pogodnostima.

Svi Mobi tarifni modeli uključuju bonuse za pozivanje mobilnih i fiksnih mreža u BiH, kao i bonuse u korištenju poruka i mobilnog interneta. Osim korištenja bonusa, sa Mobi tarifama možete pozivati po veoma povoljnim cijenama sve fiksne i mobilne mreže u BiH sa obračunskom jedinicom u 10 sekundi.

Blicnet je pripremio i jedinstvenu cijenu poziva između svoje fiksne i mobilne mreže za samo 0,10 KM po minuti.

DSC_0206
DSC_0216-1

Usluga Blicnet mobilne telefonije sa Mobi tarifama dostupna je u okviru DUO, TRIO i QADRO paketa.

Sa predstavljanjem nove usluge, predstavljena je i ponuda aktraktivnih modela mobilnih telefona, a povodom uvođenja usluge mobilne telefonije, telefon LG L5 II je dostupan po promo cijeni od 49 KM uz Mobi 10 tarifu, do isteka zaliha.

logoOsim toga, predstavljen je novi korporativni izgled sa kojim će Blicnet ubuduće komunicirati svoje korisnike i javnost, s ciljem unapređenja korporativnog imidža. Novi logotip čini ispis Blicnet u tamno-plavoj boji i znak koji je sačinjen od krugova različite veličine, a Blicnet logotip donosi u BiH i novitet u marketingu jer je logotip dinamičan i pojavljuje se na različitim pozicijama i različitim oblicima prilikom komuniciranja.

Za sve informacije o novoj usluzi mobilne telefonije pozovite 060 360 10 10, posjetite internet stranicu www.blic.net ili prodajna mjesta Blicneta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender