25. 10. 2021.
RASULO: I Mirić hoće da ode iz Zvezde!

RASULO: I Mirić hoće da ode iz Zvezde!

RASULO: I Mirić hoće da ode iz Zvezde!

Nastavlja se rasulo u Crvenoj zvezdi! Stopama Aleksandra Kirovskog, Marka Vešovića, Filipa Mladenovića, ali i mnogih drugih fudbalera koji su ranije zatražili raskid ugovora sa klubom, krenuo je i Marko Mirić.

Krilni fudbaler, koji je u Zvezdu stigao iz Spartaka na početku 2012. godine, nije odmah po dolasku dobijao šansu u prvom timu te je išao i na pozajmicu u Radnički iz Kragujevca, ali i te kako čudi ovakav potez Mirića, inače ovogodišnjeg ”miljenika” trenera Stojanovića koji je samo par sati ranije na konferenciji za štampu istakao da su to problemi koji su mogli da sačekaju kraj šampionata.

Naime, Mirić je ove jeseni redovno dobijao šansu sa klupe, a na meču sa Radom čak je bio i starter. Zabilježio je ukupno pet natupa u prvenstvu i po jedan u Kupu i kvalifikacijama za Ligu Evrope, a njegova trenutna vrijednost se procenjuje na oko 300.000 evra.

Međutim, daleko od toga da je rođeni Kragujevčanin, koji je kao reprezentativac došao na ”Marakanu”, bio miljenik navijača s obzirom na to da je skoro svaki put dobijao zvižduke po ulasku u igru, a ostaće upamćen i onaj verbalan duel sa navijačem na Banovom Brdu poslije čega je Mirić htio i fizički da se obračuna.

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender