25. 10. 2021.
Exit među 10 najboljih evropskih festivala

Exit među 10 najboljih evropskih festivala

Egzit se širi i na Crnu Goru

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Egzita, festival će na Petrovaradinskoj tvrđavi trajati od 10. do 13. jula, a zatim se seli u Crnu Goru, na plažu “Јaz” u Budvi i Stari grad u Kotoru od 15. do 17. jula.

Kako su organizatori saopštili, u čast 15. izdanja Festivala odlučili su da posjetioce festivala “pošalju” na sedmodnevnu julsku avanturu u dvije države”.

exit 1

“Egzit 2014. biće održan na dobro znanom mjestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najljepših plaža na Јadranu. Sa centralnom binom na plaži “Јaz” i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, Egzit dobija i svoje morsko izdanje, Sea Dance Festival, prekriveno pijeskom i školjkama i sedam dana najbolje ljetnje zabave, saopštili su organizatori.

U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 4.990 dinara, što je čak 60% popusta od regularne cijene, za četiri dana Festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

exit 2

Oni koji kupe paket ulaznica u okviru ove akcije automatski stiču ulaznicu za svih sedam dana Egzit avanture, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana Sea Dance Festivala potpuno besplatno, naglašavaju organizatori.

Najbrži koji se 12. decembra u 12 časova budu ulogovali na Gigstih.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj cijeni. Broj promotivnih ulaznica je ograničen, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender