20. 10. 2021.
Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Mijailović: Zabili nam nož u leđa

Mijailović je rekao da je sportski direktor Zoran Stojadinović trebalo da predupredi krizu i dodao je da sigurno neće otići.

“Igrači za koje smo ginuli i borili se za njihova prava zabili su nam nož u leđa u najvažnijem dijelu polusezone. Danima se u svlačionici govori o novcu, raskidima ugovora i lictira ko će sljedeći tužiti Zvezdu“, kaže Mijailović za B92.

“Ne osuđujem nijednog svog ’saigrača’ zato što traže svoj novac, samo mi je žao što su izabrali katastrofalan trenutak. Morali su da budu svjesni posljedica na svoje saigrače u svlačionici.

Atmosfefa je sada užasna, umjesto o Vojvodini i duploj kruni, danima se govori o njihovim mogućim angažmanima. Izvinjavam se, verovatno su bili zadovoljniji, igrali u ’većim’ klubovima i zarađivali više novca nego u Zvezdi“, dodao je Mijailović, jedan od najboljih igrača Zvezde ove jeseni.

Uprkos tome što je situacija loša, jedan od najiskusnijih u Zvezdinom timu ipak vjeruje u svjetliju budućnost.

“Sportski direktor ovo gleda već mjesecima i žao mi je što nije spriječio krizu na vrijeme. Iz Zvezde otići neću bez obzira što će ova moja izjava zasmetati mnogima. Tu sam do kraja, a sve ovo što se događa neće nas omesti u krajnjem cilju, a to je titula prvaka.

Uostalom, ekipa koja je svim srcem tu samo je jača, pa makar nas ostalo samo 11. Ne skidam odgovornost sa sebe, ali ovo je pravi primjer kako na izgled male stvari prave veliki problem. Nadam se da će ovaj moj istup, jedan od rijetkih u javnosti, značiti početak rješavanja svih problema u klubu“, zaključio je Mijailović za B92.

Posljednji koji je podnio zahtjev za raskid ugovora jeste Marko Mirić, u ponedjeljak je isti zahtjev podnio golman Aleksandar Kirovski, koji je samo nastavio jesenji niz, pošto su raskid ugovora ranije tražili Mladenović i Vešović.

Mladenović je dobio spor o raskidu ugovora, a zbog ovih zahtjeva oba igrača su odstranjena iz tima. Vešović je poslije rekao da će pokušati da nađe dogovor sa klubom, dok je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao da ga je crnogorski internacionalac razočarao.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender