21. 10. 2021.

Vučić: Do kraja naredne godine građani Srbije će osjetiti da žive bolje

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će građani do kraja 2014. godine živjeti bolje, da će biti sprovedene reforme i “da smo izdali lopove, kriminalce i tajkune, a da ćemo braniti Srbiju uvijek”.

“Imam samo jedno obećanje, da ćete već krajem 2014. vidjeti i osjetiti da možemo da živimo bolje, da smo napravili ozbiljne reforme, izdali lopove, kriminalce i tajkune i da smo branili i da ćemo braniti Srbiju uvijek i na svakom mjestu”, rekao je Vučić obraćajući se građanima u Ripnju pred lokalne izbore u beogradskoj opštini Voždovac.

On je rekao da će učiniti sve da zemlja izađe iz ekonomske krize, da se u zemlji poštuju red i disciplina i da pravna država konačno dobije svoje zasluženo mjesto, kao i da tajkuni neće biti ti koji će upravljati Srbijom, već oni koje narod bira.

Vučić je poručio da pred Srbijom nije nimalo lak period jer je prethodna vlast sve razorila, da je privatizacijom uništila sve što su penzioneri i građani stvorili i da su ostavili ne samo praznu nego i svaljenu kuću koju prvo moramo očistiti.
“Krenuli smo da se borimo, da dovodimo stvari u red, da uspostavljamo vladavinu prava i na svaki mogući način pokušavamo da reformama promijenimo ekonomski tok Srbije i to je najvažnije za našu zemlju”, rekao je Vučić.

On je dodao da to znači da će u javnom sektoru morati da se sredi mnogo više nego do sada i da će promjene morati da pogode svakog od nas kako bismo svi živjeli bolje, ali da niko više građane neće moći da pokrada.

Vučić je rekao da očekuje da Srpska napredna stranka u Ripnju neće imati manje od 50 odsto glasova, a na Voždovcu ne manje od 40 odsto i da bi sve ostalo smatrao neuspjehom i pozvao građane da izađu na izbore kako “nepristojni ljudi ne bi dobili šansu”.

On je rekao da će stanovnici Ripnja poslije, kako je rekao decenije neispunjenih obećanja, konačno dobiti vodovod.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender