28. 10. 2021.
Ana Nikolić: Hoću da budem Vučićeva Merilin Monro

Ana Nikolić: Hoću da budem Vučićeva Merilin Monro

Ana Nikolić: Hoću da budem Vučićeva Merilin Monro

Volela bih da Aleksandru Vučiću otpevam “Srećan rođendan, predsedniče“, kao što je Merilin Monro pevala Kenediju, otkrila je za “Blic” svoje maštarije Ana Nikolić.

Ana Nikolić je riješila da stavi tačku na biznismene i da se okrene političarima. Ona je u razgovoru za Radio “Pingvin“ izjavila da je političar Aleksandar Vučić baš po njenom ukusu.

– Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu – rekla je pjevačica.

Ana je za “Blic“ ispričala kako je zamislila da bi mogao da izgleda spot u kome bi glavnu mušku ulogu povjerila prvom potpredsjedniku Vlade. Zanimljivo je to da u tom ostvarenju Ana ne bi pjevala neku od svojih pjesama.

– Volela bih da mu otpevam “Srećan rođendan, predsedniče“, kao što je najseksepilnija žena svih vremena Merilin Monro pevala Kenediju. Taj video bismo režirali tako da izgleda kao ona legendarna scena u kojoj Merlinka maznim glasom peva Kenediju. Samo bih ja to pevala Aleksandru Vučiću, a on bi me gledao – ispričala je Nikolićeva, koja je ideju već detaljno razradila u glavi.

Čeka se Vučićev odgovor.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender