16. 10. 2021.

Ivanić: Ovako loše nikad nije bilo

“Nikada nije bilo manje zaposlenih, a više panzionera, niti je Srpska ikada imala veći dug no što ima sada”, istakao je Ivanić u emisiji Puls BN TV.

On još kaže da su pitanja koja vlast pokušava da nametne poput 500 hiljada Arapa koji naseljavaju BiH, potpuno banalizovana.

“Prošle godine, to su bili Mudžahedini koji su kupovali zemlju oko imanja gospodina Dodika, sada je to 500 hiljda Arapa, tako da je to do te mjere banalizovano da više nije ni vijest”, smatra Ivanić.

Predizborna kampanja za predstojeće parlamentarne izbore, očigledno, davno je počela, iako će svaki politički analitičar, pa i građanin ove zemlje reći da je to prerano, jer su izbori tek oktobra naredne godine, ali, tako ne misli predsjednik PDP-a. Opozicionom lideru to je realno, jer, smatra da bi aktuelnoj garnituri što prije trebalo jasno staviti do znanja šta ih čeka.

“Vlast će se promijeniti zbog nespremnosti aktuelne ekipe da bilo šta promijeni.

Upravo zato će se izbori naredne godine održati. Izbori će se održati, uprkos nastojanjima vlasti da do toga ne dođe”, uvjeren je Ivanić.

“Njima odgovara da se izbori ne održe jer bi to značilo da ni oni neće otići s vlasti. Zato podrivaju rješavanje pitanja ‘Sejdić – Finci’ jer su svjesni da ako se to ne riješi, izbori od strane Međunarodne zajednice neće biti priznati, što im, takođe ide u prilog” smatra Ivanić, uz napomenu da će se parlamentarni izbori naredne godine održati, jer bi t o u suprotnom predstavljalo državni udar, zaključio je Ivanić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender