20. 10. 2021.

Očekujem žestok napad tajkuna na SNS i mene!

– Voleo bih da ne bude tih izbora, ali ne mogu da isključim tu mogućnost, Ako ih bude, na njima će biti najžešći mogući napad na SNS i mene lično, zbog promena koje smo pokrenuli u Srbiji – kazao je Vučić.

On je Televiziji Crne Gore rekao da bi SNS, na eventualnim vanrednim izborima, bila izložena ne samo napadima opozicije, već i brojnih tajkuna protiv kojih se trenutno vode krivični postupci.

– Da li mislite da će Mišković i ostali tajkuni, koji su u procesu suđenje ili završetka istrage, da mirno i skrštenih ruku čekaju kraj tog suđenja ili će nešto da preduzmu. Mislim da neće sedeti skrštenih ruku već će preduzeti sve, odnosno ubaciti milione i milione evra u izbornoj kampanji protiv SNS-a i mene, odnosno protiv promena koje sprovodimo – naveo je Vučić.

On je kazao da je preduzimao hrabre korake kada je u pitanju politika prema Kosovu i Metohiji, unapređenje ekonomskog stanja u Srbiji i borba protiv kriminala i korupcije, uvijek stavljajući u prvi plan državne, a ne partijske ili lične interese.

Vučić je rekao da sve to radi u ne baš povoljnoj atmosferi, jer su Srbi, kako je naveo, majstori kritike.

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije rekao je da će naredna godina biti godina teških i bolnih reformi, ali je njihova realizacija neophodna u cilju napretka čitave države.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender