16. 10. 2021.
Čola započeo svjetsku turneju

Čola započeo svjetsku turneju

Čola započeo svjetsku turneju

Koncertu nisu prisustvovale samo Bečlije. Zbog Čole su čak iz Osijeka stigla dva autobusa prepuna fanova ženskog pola, što i nije čudno s obzirom na to da je pjevač i dalje veliki zavodnik i miljenik žena.

Kao vino

A da i te kako zna da vlada scenom pokazao je svojim i dalje savršenim glasom i stasom, ali i plesom.

“Ovo je jedan od naših koncerata koji tradicionalno organizujemo u Beču, gdje je uvijek lepa atmosfera. Ja sam se dobro osjećao, uživao sam sa svojom publikom i svojim prijateljima koji su došli samo zbog mene. VIP dio je bio veoma zanimljiv zbog velikog broja prelijepih dama”, kroz šeretski osmijeh rekao je Čola za Kurir.

Novi hit uglas pjevali

Legendarni pjevač nam je rekao da je iznenađen time kako je publika prihvatila i na sav glas, od riječi do riječi, pjevala njegovu novu pjesmu „Što ti dadoh“.

“Zato vjerujem da će i ostale pjesme isto tako prihvatiti jer je mnogo truda uloženo i u njih”, kaže Čola.

colic 2

Da nije mogao da se oprosti od svoje vjerne publike pokazao je time što se, na njihove ovacije, tri puta vraćao na binu, uz obećanje da će se uskoro vratiti sa novim albumom.

Vjerni fanovi koji nisu stigli da se fotografišu sa svojim miljenikom poslije koncerta, imali su priliku da se sutradan druže s njim u prostorijama zgrade „Zepter“, koji je ujedno i generalni sponzor koncerta.

Novi album izlazi uskoro, do tada i dalje uživamo u pjesmi koja ga je najavila…

http://www.youtube.com/watch?v=1KWiXI8HcNo

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender