19. 10. 2021.

SNSD: Opozicionari ispadaju smiješni

“Nakon što su sami sebi oduzeli riječ, čupajući mikrofone u Narodnoj skupštini Srpske i time podsjetili na svoje nasilne političke akcije dok su bili na vlasti, sinoć je Govedarica, gostujući na ATV-u u ime predstavnika opozicije, bezočno lagao građane Republike Srpske kada je rekao da je budžet usvojen zahvaljujući podršci poslanika SDA i SDP-a”, saopšteno je iz SNSD-a.

Prema navodima SNSD-a, uvidom u listinge glasanja u Narodnoj skupštini Srpske vidi se da poslanici SDP-a nisu bili prisutni u sali kada se glasalo, dok su poslanici SDA bili uzdržani.

U SNSD-u smatraju da je zbog netačnih navoda Govedarica dužan izvinjenje građanima.

“Zanimljiva je i činjenica da su poslanici SDA bili u sali kada su donošeni ključni dokumenti za Republiku Srpsku, a poslanici opozicije, samopromovisani zaštitnici interesa Srpske, su u istom vremenu donosili ‘važne’ odluke šta odabrati iz menija restorana u koji su se povukli”, navode iz SNSD-a.

U saopštenju se dodaje da su poslanici opozicije, iako su pred sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske najavili neparlamentarne metode političke borbe, pokazali samo akciju “buket mikrofona za buket pažnje”.

“Poslanici SDS-a, PDP-a i DP-a su promovisali politiku nepoštivanja institucija Srpske, a Govedarica, koji je govorio u njihovo ime, svojim istupima u javnosti pokazao je da je to dio šire politike opozicije, a to je politika nepoštovanja i obmanjivanja građana Srpske”, navode iz SNSD-a.

U saopštenju se dodaje da je opozicija ovim svojim ponašanjem pokazala domete svoje politike i kakve bi bile promjene koje najavljuju ukoliko dođu na vlast.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender