19. 10. 2021.
Stojković: Vratiću se u Partizan

Stojković: Vratiću se u Partizan

Stojković: Vratiću se u Partizan

Stojkoviću ove zime ističe ugovor sa šampionom Srbije, koji mu nije ponudio produžetak saradnje, pa će potražiti novu sredinu.

Partizan je jesenji dio sezone završio na čelu Jelen Superlige, sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu, a Stojković ističe da je pred njegovim dosadašnjim saigračima težak posao.

„Veoma teško proljeće je pred Partizanom. Jasno je da su pod hitno potrebna pojačanja, jer je primjetno bilo da imamo dosta poteškoća tokom jeseni. Vjerujem da će šampion ostati isti kao na polusezoni i kao i u prethodnih šest godina“, rekao je Stojković.

Tokom utakmice sa Čukaričkim navijači Partizana su često skandirali Stojkoviću, a prije radosti sa ostatkom tima zbog jesenje krune iskusni čuvar mreže je navijačima podijelio gotovo kompletnu opremu.

„Nije mi hladnoća predstavljala problem, nisam je ni osjetio. Želio sam da se zahvalim navijačima za veliku podršku tokom svih ovih godina.

I kada mi je bilo najteže, kada sam izgubio majku i u ostalim specifičnim situacijama bili su uz mene i nesebično mi pružali podršku. Nadam se da sam se na najbolji mogući način odužio ’Grobarima’“, istakao je Stojković.

Kada je u ljeto 2010. došao Humsku izazvao je mnogo kontroverzi, a sada odlazi kao zamjenik kapitena i ljubimac navijača.

„Iskreno, mislio sam da neću biti primljen na najbolji način. Znao sam da samo dobrim odbranama mogu da kupim navijače Partizana i u tome sam uspio i brže nego što sam očekivao.

Sada poslije toliko vremena svi vide da to nije foliranje i da moja priča nije u frazama. Proveo sam prelijepe tri i po godine u Partizanu“, rekao je sada već bivši golman Partizana.

Stojković će i narednih dana trenirati sa ’crno-bijelima’ u Zemunelu, pošto mu ugovorna obaveza ističe na kraju godine. O razlozima za izostanak ponude o nastavku saradnje nije želio da govori.

„Ne bih to komentarisao, svjestan sam da je teška finansijska situacija i da postoje valjani razlozi zbog kojih je donijeta takva odluka“, rekao je Stojković.

„Sada imam želju da se dobro odmorim i onda mirno pronađem novu sredinu. Ovo je bio trenutni oproštaj od Partizana, ne trajni, jer sam siguran da ću se jednog dana vratiti“.

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender