19. 10. 2021.

SDS se opredijelio za opstrukciju i bahato ponašanje

“Riječ je o nesposobnoj družini koja u nemogućnosti da bilo šta predloži i da normalno radi u parlamentu pokušava da dovede do terora manjine na legalno izabranom većinom i da to onda poslije, kada im ne uspije, objašnjava kao tuđi neuspjeh”, rekao je Radojičić povodom ocjene SDS-a da je budžet usvojen na nedemokratski način i da je za to kriv predsjednik parlamenta Srpske.

On je istakao da je očigledno da je politika SDS-a destrukcija i da nemaju nikakvih programskih prijedloga, jer je njihov stav o budžetu i ekonomskoj politici da napuste sjednicu i da ništa ne kažu o platama, penzijama, investicijama i sličnom.

Radojičić je rekao da se SDS opredijelio za opstrukciju i bahato ponašanje, koje je trebalo da dovede do bojkota i nemogućnosti usvajanja budžeta za 2014. godinu, što se vidi i iz njihovih naknadnih saopštenja.

“Oni nisu išli ni na amandmansko djelovanje, čak ni na diskusiju, već su išli na bojkot i na onemogućavanje usvajanja budžeta”, rekao je Radojičić, koji je i potpredsjednik SNSD-a.

Kada se ispostavilo da skupština većina funkcioniše, kaže Radojičić, tada “SDS izdaje saopštenja u kojima navodi nebuloze”.

“Isto tako je jasno da su se opredjelili za politiku pojedinačnog pikiranja funkcionera SNSD-a, nakon /lidera SNSD-a/ Milorada Dodika evo sad i na mene, te da vode kampanju kojom jednog po jednog pokušavaju da na neki način javno diskredituju”, rekao je Radojičić.

On je ocijenio da je to sada nova predizborna politika SDS-a u kojoj jednog po jednog funkcionera SNDS-a treba pojedinačno izvući i onda na njega koncentrisati bijes opozicije.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender