25. 10. 2021.
Za tri, četiri dana odluka o privremenom vijeću

Tajkuni i kriminalci neće vladati Srbijom!

– Koliko god novca da imaju, koliko god medija i političara pod svojom kontrolom, državu pobediti neće. Nikada više tajkuni i kriminalci neće vladati Srbijom – rekao je Vučić.

U razgovoru sa novinarima, Vučić je potvrdio da će biti završena istraga u sva 24 predmeta spornih privatizacija, iako je svjestan da će tajkunsko-kriminalne grupe preduzeti sve da zaustave procese koji onemogućavaju nastavak kriminalnih aktivnosti.

– Oni neće stati na osnivanju novih televizija protiv ”tamo nekog Vučića”. Mnogo novca će da ulože zato što problem i prepreku u nastavku svojih kriminalnih aktivnosti, tajkunskih i kriminalnih udruživanja i protivpravnog delovanja vide danas očigledno u meni i zato će to pokušati da zaustave na svaki način – rekao je lider SNS.

Vučić je naveo da je, za razliku od njih, on potpuno miran, da ne gleda u zemlju, već svakoga može da pogleda u oči i čistih ruku sa svima razgovara.

Vučić je odbacio navode Vladimira Cvijana da je na sednicama predsjedništva stranke pravljen spisak ljudi za hapšenje, a Cvijanovu kandidaturu na stranačkim izborima je pozdravio, uz očekivanje da će imati još protivkandidata.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender