21. 10. 2021.
Da se astrologija pita, ovdje biste živjeli…

Da se astrologija pita, ovdje biste živjeli…

Da se astrologija pita, ovdje biste živjeli…

Blizanci obožavaju gradove koji nikada ne spavaju, Lava privlače mjesta gdje ima sportskih takmičenja ili festivala piva, Škorpije vole da otkrivaju egzotične destinacije…

Ovan

1

Vaš nemirni duh vuče vas ka gradovima sa bogatim noćnim životom, kao što je Buenos Ajres. Ali, prijaju vam i gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije, fudbalske utakmice, auto trke, teniski turniri, Pariz, London, Njujork, Melburn…

Bik

2

Iako ste veliki ste ljubitelj prirode i sela, privlače vas i Orijent, Istanbul, Kairo, Aleksandrija. Zbog dobre hrane i dobrog provoda, oduševljavaju vas i Barselona i Los Anđeles.

Blizanci

3

Obožavate gradove koji nikada ne spavaju, Njujork, Kopenhagen, Milano, Stokholm, ali i primorska mjesta u kojima nikada ne može da vam bude dosadno…Herceg Novi, Nicu, Kan, venecijanski Lido…

Rak

4

Predstavnici vašeg znaka uživaju da borave pored neke vode, u blizini jezera, mora ili rijeka. Zato su pravi izbor za vas Cirih i Ženeva, ali i kosmpolitski Sidnej.

Lav

5

Privlače vas gradovi domaćini velikih sportskih takmičenja, ali i festivala piva. Kao ljubiteljima raskoši i glamura odgovaraju vam mjesta dobrog provoda, Monte Karlo, Pariz, Nica, Barselona, Njujork i Las Vegas.

Djevica

6

Dobro se osjećate u Krakovu, drevnoj Atini, raskošnom Parizu i prelijepoj Budimpešti, gdje u nekom restoranu u centru grada listate štampu, pijete kafu i uživate u poslasticama…

Vaga

7.

Najviše vam odgovaraju gradovi na moru u kojima se održavaju velike umjetničke manifestacije, muzički i filmski festivali, modne revije, izložbe, Rim, Venecija, Milano, Nica, Kan, kao i Peking.

Škorpija

7

Uvijek ste spremni da upoznate neku novu kulturu ili egzotičnu destinaciju. Odgovaraju vam španski i italijanski gradovi, naročito Sicilija, a privlače vas i Čikago, Njujork i Rio de Žaneiro.

Strijelac

8

Nijedno mjesto vam ne odgovara u potpunosti, jer volite promjene. Odgovara vam spoj modernog i tradicionalnog, grad raskošne arhitekture koji vrvi od kulturnih i sportskih događaja, Madrid, Rim, Barselona, Palma de Majorka.

Jarac

9

Ljubitelj ste istorije i poštovalac tradicije, pa vam osim vašeg rodnog mjesta odgovaraju i London, Edinburg, Kardif, gradovi u kojima možete da uživate u razgledanju srednjovijekovnih zamkova.

Vodolija

10

Vašem senzibilitetu prijaju moderni gradovi u kojima se živi brzo, Amsterdam, Hongkong, Njujork, Pariz, Berlin, Sankt Peterburg.

Ribe

11

Prija vam blizina vode, najviše one velike, okeanske. Volite manje gradove, bez mnogo gužve, poput Valete na Malti, gradića na Sardiniji, Maldivima, Azurnoj obali, Kubi, ali i velike poput Sidneja.

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender