16. 10. 2021.
Ranko Stojić direktor Partizana?

Ranko Stojić direktor Partizana?

Ranko Stojić direktor Partizana?

Doskorašnji finansijer Rada je glavni kandidat da zamijeni Alberta Nađa i dovede novog trenera na zimu u Humsku, a favorit je navodno Marko Nikolić.

Partizan je igrao slabo u jesenjem delu, ostao je bez Evrope, ispustio 12 bodova u JSL, izgubio je ‘vječiti’ derbi, a eliminisan je i u Kupu. Ipak, i dalje je favorit za titulu, koju bi trebalo da osigura novi sporski kadar.

“Za sada su to samo nagađanja. Istina, čujem se svakodnevno sa ljudima iz kluba. Ukoliko bi i došlo u skorije vrijeme do konkretizacije takvih priča najiskrenije vam kažem da bih to uradio isključivo da bih pomogao Saši Iliću.

Smatram da je on pravi čovjek za funkciju sportskog direktora Partizana i to na duži period. On to zaslužuje po svemu i po ljudskim i po svim ostalim kvalitetima i moja uloga bi bila takva da bih njega polako uvodio u posao”, rekao je Stojić.

Stojić ne želi da diskutuje o imenu trenera koji će od februara voditi “crno-bijeli”, ali s obzirom na blisku saradnju sa Nikolićem još dok je ovaj bio trener Rada, nema sumnje da je on favorit.

“Mislim da nije fer da ja komentarišem tu temu. Sve što bih mogao da kažem jeste da bi bilo prirodno da se Partizan opredjeli za stručnjaka kao što je Marko Nikolić”, istakao je Stojić.

Tokom jeseni nekoliko puta se pomenulo ime Kleversona Kordove Klea kao potencijalnog pojačanja Partizana koji je posljednjih mjeseci igrao bez klasičnog napadača. Ipak, to je samo velika želja crno-bijelih.

“To je nemoguće. On zarađuje milion i po evra godišnje i sada je njegova karijera u fazi kada više voli novac od Partizana.

Potpuno je drugačija priča bila prije nekoliko godina kada je u fokusu bila karijera. Ono što je definitivno činjenica jeste da je Partizanu potreban profil igrača kakav je Kleo”,, objasnio je Stojić.

Nema sumnje, biće vrelo u Humskoj predstojećih nedjelja, iako tek treba da nastupi prava zima.

/Novosti/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender