28. 10. 2021.

Nova godina na Trgu Krajine: Maja Tatić, Balkan ekspres i Krajiški trubači

Maja Tatić sa bendom, „Krajiški trubači“ i „Balkan expres“ su domaći izvođači koji će zabavljati Banjalučane za Novu godinu.

Organizacioni odbor za  Doček Međunarodne Nove godine na Trgu Krajine u Banjaluci juče je donio odluku da će proslava biti uz domaće izvođače koji će uvesti Banjalučane u 2014.-tu.

Milorad Petrić, direktor Kulturnog centra „Banski dvor“, koji je organizator dočeka, rekao je da se na ovaj način želi promovisati umjetnike  iz Banjaluke.

„Imaćemo doček Dječije i Međunarodne Nove godine“, naveo je on.

Petrić ističe da je svijetska ekonomska kriza uticala na bužet dočeka Nove godine i on će iznositi 35.000 KM kao i prošle godine.

Program Dječije Nove godine kreće od 11 časova uz nastup „Vrapčića“ i njihovih gostiju sa festivala „Mali kompozitor“ i „Đurđevdanske zvijezdice“, baletni studio „Allrgro“, djece iz vrtića i Deda Mrazica.

Nakon njih u 12 časova biće svečano odbrojavanje i doček Dječije Nove 2014.godine, a Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, će im prvi čestitati.

Završetak programa za najmlađe Banjalučane planiran je za 13 časova.

Program dočeka Međunarodne Nove godine počinje od 20 časova sa banjalučkim „Tu i tamo“ bendom, a nakon njih u 21.15 časova nastupa Maja Tatić sa bendom. Od 22.15 na scenu nastupaju „Krajiški trubači“, a sat kasnije poznati bend „Balkan expres“.

Ove godine, kao i prošle tačno u ponoć Banjalučani koji budu slavili na Trgu Krajine uživaće u vatrometu, ali i nastaviti novogodišnju zabavu do jedan čas iza ponoći uz „Balkan expres“ bend.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender