21. 10. 2021.
Supermeni sa partijskom knjižicom

Supermeni sa partijskom knjižicom

Supermeni sa partijskom knjižicom

Motiv američkog strip heroja, ikone filma i američke kulture, veoma je zanimljvi našim političkim partijama.

Srpska demokratska stranka, odbor u Banjaluci , područni odbor Centar-1 poziva na večerašnju  javnu tribinu plakatom na kojem velikim slovima piše: ”Pokreni se! Učlani se!”, a pored je slika Supermena. Tačnije “Esdeesmena” – jer umjesto velikog “S” na grudima stoji “SDS”.

Političke partije nas nisu navikle na svježe ideje i kreativna rješenja, a potrude se samo kada krene predizborna kampanja i tada obično angažuju neku agenciju da im pomogne. Čak i tada, sve je to slično i već viđeno.

Supermen, takođe, nije ništa novo. Junačke grudi već je kitio skraćenim natpisima drugih političkih partija, što vidimo iz slike ispod, nastale u vrijeme naglog porasta popularnosti Ivice Dačića i njegovih socijalista.

supermen sps

Ako imate vremena da zaronite u šarenilo partijskih profila na društvenim mrežama, posebno one koje uređuju lokalni i manji odbori, možete naći pregršt ovakvih “supermen-rješenja”, nastalih da privuku mlađu populaciju.

Negdje gdje nema supermena, u njegovoj ulozi su npr: Nikola Tesla, Novak Đoković, Gavrilo Princip, ili u slučaju fejsbuk profila prnjavorskog SNSD – Ceca, na sjedeljci sa predsjednikom stranke, oboje kao simbol uspjeha.

snsd prnjavor ceca

Tesla ima viziju i predviđa nam budućnost:

TESLA SNSD

Još neki primjeri:

sns van gog

 

sds dolazimo

(KONTAKT RADIO)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender