16. 10. 2021.

Banjaluka: Vrtiće pohađa oko 2.200 djece

U banjalučkim vrtićima smješteno je oko 2.200 djece, o kojima brine Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, rekla je zamjenik gradonačelnika Banjaluke Jasna Brkić.

Ona je istakla da je postignut visok standard kada je riječ o vaspitno-obrazovnom radu, što je dokaz da je Centar ispunio svoju društvenu odgovornost.

Povodom Svetog Nikole, slave Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka, Brkićeva je upriličila danas prijem za predstavnike Centra i njihove goste iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Sombora, Lazarevca, Odžaka, Bara, Cetinja i Štipa.

Ona je tokom prijema istakla da i ovi susreti, koje uvijek podržava grad Banjaluka, pružaju mogućnost razmjene iskustava i sticanja novih znanja u ovoj veoma važnoj oblasti.

Predstavnici predškolskih ustanova iz drugih gradova, od kojih je većina imala priliku da više puta posjeti i Banjaluku i Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, zahvalili su na gostoprimstvu, ističući da se od banjalučkog Centra može puno toga naučiti.

Povodom slave Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, djeca iz banjalučkih vrtića izvešće prigodan program u Koncertnoj dvorani Banskog dvora večeras od 18.00 časova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender