16. 10. 2021.
Kristina odgovara Željku: Neprijatno sam iznenađenja tvojim saopštenjem

Kristina odgovara Željku: Neprijatno sam iznenađenja tvojim saopštenjem

Kristina odgovara Željku: Neprijatno sam iznenađenja tvojim saopštenjem

Sukob sudija “X Factora”, Kristine Kovač i Željka Joksimovića se nastavlja.

Nakon što je Kristina uputila riječi podrške Danijelu Kajmakoskom uz konstataciju “da će kritikovati Željka ukoliko bude griješio u radu sa njim”, kantautor joj je odgovorio da vodi računa o svojim kandidatima i da pazi da joj bendovi ne završe kao Peti element.

Nakon što je pročitala šta joj je Željko poručio, Kristina se oglasila novom porukom:

Dragi Željko,

moram priznati da sam neprijatno iznenađena tonom tvog “saopštenja”.

Obraćajući se tvom kandidatu, kao jednom od mojih favorita, još jednom sam, a u širom sveta prepoznatljivom duhu “X faktor komunikacije”, kroz benigno kolegijalno peckanje naglasila već odavno svima poznatu različitost naših ukusa, pristupa muzici i sistema vrednosti.

Ti si, sa druge strane, u prepoznatljivom duhu srpskih tabloida, pokušao da diskredituješ moj talenat, znanje i profesionalni kredibilitet.

Znaš, uspeh se ne meri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentovani od tebe ili mene bili kredibilnije sudije i mentori u “X factor Adria”.

Mera uspeha je i hrabrost da se iskreno boriš za ono u šta veruješ. Uspeh je i istrajnost da, uprkos svemu, ostaneš dosledan sebi, svoj i drugačiji. I svaki pokušaj da menjaš stvari na bolje, makar bio i neuspešan, je uspeh.

To je sistem vrednosti koji zastupam i pokušaću da ga prenesem na sve ove mlade talente kojima imamo privilegiju da budemo mentori. I zaista mi je iskreno žao što ne deliš moje mišljenje.

Topli pozdrav iz Srbije!

Kristina Kovač

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender