25. 10. 2021.
Uhapšen zbog prijetnji Vučiću

Uhapšen zbog prijetnji Vučiću

Uhapšen zbog prijetnji Vučiću

Iz MUP-a navode da je osumnjičeni u više navrata slao poruke na telefone Vučićevih saradnika, u kojima mu je ozbiljno prijetio.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla i oduzela više telefona i laptop, u kojima su nađene poruke.

On je prilikom pretresa pred policijom ponovio prijetnje koje je upućivao Vučiću, navodi MUP.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Telegraf navodi da je riječ o Aleksandaru Cvetkoviću (31) koji je član padobranskog kluba Smederevo. Nedavno je izbačen iz reprezentacije pod izgovorom da je svojim djelovanjem “ugrozio interese i ugled Vazduhoplovnog saveza Srbije (VSS)”. Na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je da želi da postane predsjednik Srbije, kako bi “Srbiju spasao ove politike”.

– Izbačen sam iz Vazduhoplovnog saveza Srbije jer sam, po njihovim rečima, brukao zastavu i grb Srbije, jer sam bančio po klubovima u Rusiji na Evropskom prvenstvu. Ocrnjen sam najstrašnije od ljudi iz ekipe, koji su trebali da štite moj interes. Ja sam atomska bomba. Može da se desi da Vlada u Srbiji padne zbog mene! Dao sam intervju koji sigurno neće biti objavljen. Sto odsto, jer se time ljulja Vlada. Narod stoji iza mene. Iza mene stoji 100.000 navijača Zvezde. Stoji 10.000 motorista, jer i ja vozim motor. Stoji 16.000 traktorista koji su dve nedelje blokirali ulice Srbije jer su opljačkani. Meni je život ugrožen. Ja možda do petka neću biti živ. Možda ću biti uhapšen. Imam gomilu neoborivih dokaza koje će moj advokat, ukoliko budem ubijen, proslediti Evropskim silama, jer u Srbiji mora pod hitno da dođe protektorat. Nema drugog rešenja. U medijima se čuje samo glas političara. Gde je glas druge strane? Daj da čujemo gospodina Hašima Tačija. Daj vidimo šta taj čovek kaže. Pitanje je dana kada će nastati sveopšti haos u zemlji – pričao je Cvetković.

– Dragi prijatelji, ja sam rešio da postanem predsednik Srbije i od danas krećem u svoju predizbornu kampanju!!! Ne šalim se i mrtav sam ozbiljan! Svoj program ću vam izložiti samo sa jednim jedinim ciljem, a to je da spasim Srbiju od ove politike!!!! Nisam član nijedne stranke , niti ću ikada biti, ne radim ni za jednu organizaciju, ne radim za padobranstvo, ne radim za novac već radim isključivo za moju osmomesečnu bratanicu Mionu, za sve bebe u svojim kolevlama. Za svu dečicu koja nisu zaslužila da preživljavaju bombardovanja, ratove, bedu, nemaštinu i da slušaju “bajke” ovih političara! Želim da svojim lajkovima mi date podršku u mojoj akciji prikupljanja potpisa, i da širite ovo na svim društvenim mrežama. Idem do kraja i ne predajem se!!! – poruka je Cvetkovića na Fejsbuk strani Fan Club Aleksandar Cvetković.

Izvor: Agencije, Telegraf rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender