19. 10. 2021.
Čola snimio spot za “Što ti dadoh” (VIDEO)

Čola snimio spot za “Što ti dadoh” (VIDEO)

Čola snimio spot za “Što ti dadoh” (VIDEO)

Prošle nedjelje snimljen je spotu za pjesmu “Što ti dadoh” koja je za rekordno vrijeme postala radijski hit širom regiona.

Snimanje spota trajalo je 15 sati na niskim temperaturama, što nije omelo popularnog pjevača da slobodne trenutke u pauzama provodi u razgovoru i šali sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca, oduševljenim njegovom već poznatom ljubaznošću i predusretljivošću, piše Kurir.

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pjesmom “Što ti dadoh” snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela “Staro zdanje” u Aranđelovcu, koja se svojim romantičnim enterijerom sa naglašenom patinom pokazala sjajnim scenografskim rješenjem.

Podsjetimo, Čolic je i ovog puta realizaciju numere prepustio Aleksandru Kerekešu- Kekiju i produkcijskoj kući “Visual Infinity”, koja je realizovala baladu “Pamuk” sa prethodnog albuma .

Tekst pjesme “Što ti dadoh” napisala je Antonija Šola koja je zajedno sa Marselom Benzonom i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje dugogodisnji Čolicev saradnik – Nikša Bratoš.

Album “Vatra i barut” objavljen je u izdanju “City Recordsa”, a na svim prodajnim mjestima u regionu biće dostupan već tokom vikenda.

http://www.youtube.com/watch?v=L9dDvadU5FQ

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender