19. 10. 2021.
Nikolić više nije trener Vojvodine

Nikolić više nije trener Vojvodine

Bez dogovora sa Partizanom

Nikolić je u ponedjeljak raskinuo ugovor sa novosadskom Vojvodinom, a već nekoliko nedjelja spekuliše se da će preuzeti ’crno-bijele’.

Očekuje se da će Nikolić biti predstavljen kao novi trener Partizana početkom sljedeće nedelje, ali on to sam ne potvrđuje.

„Situacija je nepromjenjena, nemam ništa ni da dodam, ni da oduzmem, u odnosu na ono što sam govorio prethodnih dana. Nije bilo mojih javnih nastupa ni za novine, ni za televizije, jednostavno poštujem svakog svog kolegu, tako i kolegu na klupi Partizana.

Odradio sam ugovor sa Vojvodinom, proveo sam veoma lijepih šest mjeseci tamo, trenutno sam slobodan trener i čekam naredne dane, da vidim gdje ću nastaviti karijeru“, rekao je Nikolić.

Pred svoju utakmicu na klupi Vojvodine Nikolić je novinare prozvao zbog pisanja da će preuzeti Partizan, i ironično je prokomentarisao da će možda preuzeti minhenski Bajern. Sada ističe da je se samo šalio, i da je trenutno daleko od klupe evropskog šampiona.

„To je bilo izrečeno u šali, svi znaju da konferencije za medije koje ja držim nisu suvoparne i nezanimljive, a to je upravo izrečeno u tom kontekstu, da nigdje nisam pominjao Partizan, a da mediji pišu o tome.

Zato sam ja doslovce rekao: ’kao što pišete o Partizanu, možete da pišete da ću biti i trener Bajerna’. Ispalo je simpatično. U ovom trenutku sam daleko od klupe Bajerna“, istakao je Nikolić za B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender