28. 10. 2021.
Trajković: Pregovaram sa ’vječitima’, od ljubavi se ne živi

Trajković: Pregovaram sa ’vječitima’, od ljubavi se ne živi

Trajković: Pregovaram sa ’vječitima’, od ljubavi se ne živi

Trajković je tokom jesenjeg dijela sezone bio najbolji igrač Novosađana, a sigurno je da će napustiti klub u zimskom prelaznom roku.

„Mada bih prije volio da odem i inostranstvo, tačno je da razgovaram i sa Crvenom zvezdom i sa Partizanom, i da je moguće da ću uskoro da se preselim u Beograd. Štaviše, to bi definitivnmo trebalo da se zna već ovih dana“, rekao je Trajković.

Trajković je istakao da mu posljednjih nedjelja stižu brojne prijetnje preko sajtova i društvenih mreža, ali da nije ogorčen zbog toga.

„Što se tiče onih koji me zbog toga napadaju po raznim sajtovima i društvenim mrežama, zaista mislim da nemam razloga da se pravdam ni njima, niti bilo kome drugom“, istakao je Trajković.

„Vjerujem da je njihova ljubav prema Vojvodini iskrena i čista, ali oni od nje ne žive, jer imaju neke druge poslove koji im obezbjeđuju egzistenciju. Umijem samo da igram fudbal, to je moja jedina profesija i moram da mislim racionalno, a ne samo emotivno“.

Ipak, prema riječima Trajkovića to nimalo ne umanjuje njegovu ljubav prema Vojvodini, a još manje zahvalnost za tri i po novosadske godine koje su mu donijele punu afirmaciju i tokom kojih je stigao i do dresa reprezentacije Srbije.

„Odlasci u fudbalu su, međutim, normalna stvar i tako ih treba i prihvatiti. Volio bih da na mom transferu dobro zaradimo i Vojvodina i ja, ali je pitanje da li će tako i biti!

Za klub bi, realno, bilo mnogo bolje da me je pustio ranije, a bilo je prilika. Sada, svega šest mjeseci prije isteka ugovora, postoji mogućnost da se priča o obeštećenju svede na daj šta daš.

Ili da se ponovi tužno iskustvo da se ne dobije ništa ili skoro ništa, kao kod odlazaka najboljih igrača igrača, poput Danijela Mojsova ili Oumarua Abubakara“, rekao je Trajković za Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender