19. 10. 2021.
Uvijek sređena: Koliko košta biti žena?

Uvijek sređena: Koliko košta biti žena?

Uvijek sređena: Koliko košta biti žena?

Ljepota je ne samo bolna, već i skupa. Žena koja vodi računa o sebi i svom tijelu zna koliko košta svakodnevno negovanje i sređivanje. Ne postoji dama koja svoj dan može da zamisli bez šminke, kremica i preparata za njegovanje, a svi znamo da to i te kako iziskuje i vrijeme i novac.

Istraživanja koja su rađena u Velikoj Britaniji u saradnji sa više od 2.000 žena pokazala su da prosječan ženski neseser sadrži 14 proizvoda, od kojih su ženama najvažniji maskara, ajlajner i korektor za podočnjake.

4

Čak 28 odsto žena je priznalo kako nigde iz kuće ne izlazi bez svog nesesera, što svjedoči o tome koliko su dame zavisne o šminkanju i kozmetici.

S obzirom na veliki broj “neophodnih” proizvoda za uljepšavanje koje žene koriste, prosječna vrijednost damskog nesesera je više od 230 evra, a čak 52 odsto žena je priznalo kako nove proizvode kupuju na svaka tri mjeseca.

5

Ova studija je potvrdila teoriju da ljepota i te kako zna da košta, a među proizvodima bez kojih žene ne mogu da zamisle izlazak iz kuće se nalaze maskara, ajlajner, korektor, rumenilo, sjaj za usta, puder, karmin, bronzer, sijenka i olovka za oči, piše Telegraf.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender