16. 10. 2021.
Bijonsin iznenadni album pomeo konkurenciju

Bijonsin iznenadni album pomeo konkurenciju

Bijonsin iznenadni album pomeo konkurenciju

Kako Bilbord navodi, peti album slavne pjevačice Bijonse koji se trenutno prodaje u vizuelnom paketu samo na iTunes-u, već je dostigao cifru od 600 hiljada prodatih primjeraka.

Na albumu se nalazi 14 novih pjesama, na kojima su radili Džastin Timberlejk, Timbaland, Farel Vilijams i mnogi drugi, kao i 17 spotova. Mnogima je nevjerovatno da je pored aktuelne svjetske turneje i 100 nastupa tokom ove godine Bijonse našla vremena da snimi nove pjesme i visokobudžetne spotove.

Nevjerovatna prodaja albuma “Beyonce” baca sjenku na sve ono što su radile njene koleginice ove godine. Ako uzmemo u obzir da je dugo promovisani album “Prism” od Kejti Peri prodat u samo 286 hiljada primjeraka tokom nedjelju dana, Majlin “Bangerz” u 270, Gagin “Artpop” u 258, a Britnin u samo 107, Bijonse je postigla nevjerovatan uspjeh i to bez ikakve najave ili prethodnog singla.

Sličan uspjeh ove godine zabilježio je samo Džastin Timberlejk sa albumom “The 20/20 Experience”, koji je tokom prve nedjelje prodat u 968 hiljada primeraka.

Pogledajte najavu za jedan od 17 novih spotova:

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender