28. 10. 2021.
Džajić: Stojanović ostaje trener Zvezde!

Džajić: Stojanović ostaje trener Zvezde!

Džajić: Stojanović ostaje trener Zvezde!

“Nema ništa sporno, mediji uvijek traže nešto što njima odgovara, ali mogu da kažem da je dogovor sa Stojanovićem postignut i on sigurno ostaje trener Zvezde u narednih šest mjeseci.

Bilo je priče u nekim trenucima kad su rezultati loši, ali on nije jedini to osjetio na svojoj koži, već je tako kod svih trenera koji su radili u Zvezdi. Čim se izgubi utakmica odmah se dovodi u pitanje njegov opstanak”, rekao je Džajić.

Prema Džajićevim riječima Zvezda će sigurno pojačati tim u zimskom prelaznom roku, ali samo na onim pozicijama gdje je to neophodno, što praktično znači da su u igri transferi dvojice defanzivaca – Aleksandra Lukovića iz Zenita i Branislava Trajkovića iz Vojvodine.

“Spominju se mnoga imena, kao što je bilo i kad je trener u pitanju, biće ih još, to će nas pratiti sve do prelaznog roka, pa i kad počne, uvijek će neko dovoditi neke igrače.

Mi u klubu otprilike znamo šta želimo i držaćemo se toga, a ne možemo zabraniti medijima da se bavi kalkulacijama.

Šta ćemo ostvariti vidjećemo, ali to sigurno nije neki veliki broj igrača, kostur tima već imamo, moždaćemo imati veći problem sa igračima, koje mi želimo da ustupimo drugim klubovima”, naveo je Džajić.

Crvena zvezde je prvi dio sezone završila na drugom mjestu, sa bodom manje u odnosu na vječitog rivala Partizan, piše Telegraf.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender