25. 10. 2021.
Džajić: Ne želim na čelo FSS

Džajić: Ne želim na čelo FSS

Džajić: Ne želim na čelo FSS

“Nemam ambicija da radim u FSS, možda sam prije godinu dana i imao, prije nego što sam došao u Zvezdu, ali sada više ne”, rekao je Džajić u intervjuu Tanjugu i na taj način prekinuo sve spekulacije na temu da će baš on naslijediti Tomislava Karadžića.

Džajić je ponovio da ne sumnja kako će Karadžić napustiti tu funkciju do starta drugog dijela šampionata.

“Od ozbiljnih i odgovornih ljudi u koje imam puno povjerenje čuo sam da je sa Karadžićem postignut dogovor da u decembru podnese ostavku, odnosno da se sve to završi do starta drugog dijela prvenstva.

Nisam ja to rekao napamet, nego iz tih razloga, a ne da bih ga lično mijenjao”, objasnio je Džajić.

Za skoro godinu otkako se vratio na predsjedničku funkciju, uprkos zatečenim problemima, prije svega finansijskim, prvi čovjek CZ kaže da je urađeno mnogo.

“Trudimo se da iz ove teške situacije isplivamo i sportski i materijalno, to je svakodnevna borba, ali eto, nekako plivamo.

Vidjećemo kako će biti ubuduće, nije lako, ali živimo sa tim, susrećemo se svakodnevno sa problemima, ali ne smijemo stati, da ne dođemo u još težu situaciju.

Kada bismo samo računali ovu godinu, da smo startovali sa nulom, mislim da bi Crvena zvezda bila u pozitivi”, jasan je Džajić.

Zvezdin predsjednik i dalje je optimista i uvjeren je da će se na proljeće šampionski trofej vratiti na Marakanu. Ponovo se zahvalio igračima, posebno najiskusnijim, koji su stavili potpis kao garanciju da neće više biti tužbi.

“Pošto nam ide kontrola UEFA za licenciranje igrači su bili korektni, stavili su svoj potpis da neće tražiti potraživanja da bismo mogli da se takmičimo.

To je lijep gest, ali mi kao uprava treba da se potrudimo i da im obezbjedimo dio sredstava koja svakako zaslužuju.

Na kraju polusezone možemo da budemo zadovoljni, bod razlike nije velika prednost da ne može da se stigne. Čak je to u posljednjih nekoliko godina najbolji rezultat u jesenjem dijelu i mi sa velikim ambicijama moramo da krenemo u drugi dio sezone”, naglasio je Džajić.

/agencije/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender