16. 10. 2021.
Kakvim vas prijateljem čini vaš horoskopski znak?

Kakvim vas prijateljem čini vaš horoskopski znak?

Kakvim vas prijateljem čini vaš horoskopski znak?

Pročitajte koje osobine vezane za prijateljstvo nosi vaš horoskopski znak.

ovan

OVAN

Ovnovi su uvijek okruženi velikim brojem ljudi. Što više različitih tipova ljudi oko njih to bolje. Veoma brzo i lako stvaraju prijateljstva i uvijek imaju veliki broj kontakata. Međutim, prijateljstva na duge staze su sasvim druga priča. A s obzirom da je ključna riječ ovog horoskopskog znaka “aktivnost”, samo oni koji imaju podjednaku dozu energije i spremni su da ih prate, mogu da im budu prijatelji za cijeli život.

bik

BIK

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju dobar smisao za humor i veoma su inteligentni zbog čega su veoma dobro društvo. Takođe, Bikovi se u društvu veoma često pitaju za mišljenje i savjet. Jednom kada pronađu prijatelja kojem vjeruju, njihovo prijateljstvo će trajati cijeli život. Lojalni su i uvijek hoće da pomognu. Najviše prijatelja koje Bikovi steknu su prijateljstva iz ranog djetinjstva. Obećanja koja daju drugima shvataju ozbiljno.

blizanci

BLIZANCI

Rođeni u znaku Blizanca su veoma socijalne osobe i vole da provode dosta vremena sa prijateljima, ali i porodicom. Sa osobama sa kojima se ne podudaraju u intelektu i ljubavi veoma brzo se razilaze. Vole veoma mnogo da pričaju kao i da znaju šta se dešava kod drugih. Ukoliko razgovor sa sagovornikom ne ispunjava njihova očekivanja, blizanci će vrlo brzo izgubiti interesovanje. Veoma često stvaraju prijateljstva među rodbinom.

rak

RAK

Kada steknu prijatelje rakovi su veoma požrtvovani i uvijek žele da pomognu. Veoma cijene svoja prijateljstva i ukoliko ih ikad ugroze, to rade samo zbog porodice koja im je na prvom mjestu. Rakovi su saosjećajni zbog čega ih često ne razumiju u društvu. Vrijeme je lijek za to.

lav

LAV

Jedan od najvelikodušnijih horoskopskih znakova sigurno je lav. Lavovi su lojalni i darežljivi prijatelji. Čak i ukoliko je bilo međusobnog konflikta među prijateljima, kada treba da se pomogne, Lavovi stavljaju konflikt sa strane i prvi su da pruže pomoć. Jaki su i samouvjereni, zbog čega se svi osjećaju prijatno u njihovom društvu. Vole da organizuju žurke i zabavne događaje. Lav će rijetko kad biti sam i sposoban je u roku do sekunde ostvari kontakt s nekim. Bliski prijatelji Lava su oni koji mogu da prate njihovu energičnost, snažan osjećaj dostojanstva i posvećenost individualnim vrijednostima.

djevica

DJEVICA

Djevice su veoma korisni prijatelji. One daju odlične savjete i zaista znaju da riješe probleme. Djevica će vas uvijek podsjećati da treba da dobro brinete o sebi, a zdravlje im je uvijek na prvom mjestu.

vaga

VAGA

Ljubitelji zabave i uvijek spremne da pomognu, vage su zaista odlični prijatelji. Iako znaju često da zakasne, a neodlučnost je njihova prepoznatljiva odlika, onda kada dođu, nezamjenjive su. Druželjubivošću i ljubaznošću privlače ljude oko sebe, a imaju i posebnu sposobnost da oko sebe stvore auru harmonije, zbog čega svi vole da im budu blizu. Veoma dobro rješavaju probleme.

skorpija

ŠKORPIJA

Na iskrenost i istinu uvijek računati od prijatelja u znaku Škorpije. Trebaće sigurno dosta vremena dok ne budete zaista bliski, ali jednom kada se prepreke sklone, Škorpija će uvijek biti posvećena i lojalna. Škorpije uživaju u društvu duhovitih i ležernih ljudi. Pune su iznenađenja, tako će vam sigurno za rođendan kupiti majicu koju ste tek usput spomenuli nekada da je želite. Ipak, ukoliko se jednom raziđu, škorpije se nikada ne vraćaju starim prijateljstvima.

Koji je vaš astro talenat?

STRIJELAC

Bilo da imaju neobavezan razgovor u kafiću ili se penju na najviši planinski vrh, Strijelci su uvijek okruženi prijateljima. Beskrajno su zabavni i ponekada stvarno otkačeni. Vole da se smiju i da se svi nalaze oko njih. Strijelci stvaraju prijatelje po cijeloj planeti i uživaju u kulturnim i životnim različitostima. Veoma su velikodušni.

Koji je vaš astro talenat?

JARAC

Zbog duhovitosti i ljubavi prema humoru, Jarci su sjajni prijatelji za one koje oni odaberu. Oko sebe će okupiti ljude koji su iskreni, lojalni i istomišljnicima po pitanju poslovnih vrijednosti. Cijene sve koji su im bliski i preći će kilometre da bi pomogli prijatelju ili članu porodice. Otkrivanje emocija im nije jača strana, tako da će radije svojim djelima pokazati šta osjećaju, nego što će to reći.

Koji je vaš astro talenat?

VODOLIJA

Iako su veoma dobri prijatelji u društvu, problem nastaje kada vodolije treba da se zaista zbliže sa nekom osobom. Veoma nježne, osjetljive i oprezne svako ko im je prijatelj ne smije olako da shvati njihovu ranjivost. Zbog svoje direktnosti i privrženosti jakim vrijednostima nije ih lako upoznati i razumjeti. Ali, oni koji ih razotkriju i uspiju da im se približe, njihovo prijateljstvo traje cijeli život. Od svojih prijatelja traže intelekt, kreativnost i iskrenost.

Koji je vaš astro talenat?

RIBE

Nježnost Riba čini ih jednim od najboljih prijatelja. Ribe nerijetko potrebe prijatelja stavljaju ispred svojih potreba. Lojalne su, posvećene, saosjećajne i uvijek tu da podrže. Ne postoji razlog zbog kojeg ribe neće biti uz svog prijatelja kada mu trebaju i svu snagu će dati da se problem riješi. Zbog dobre intuicije, i prije nego što im se kaže, Ribe znaju da se i šta se dešava.

/prva.rs; sxc.hu/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender