25. 10. 2021.
Obilježeno 60 godina rada FK Lauš

Obilježeno 60 godina rada FK Lauš

Obilježeno 60 godina rada FK Lauš

Svečanom akademijom i dodjelom priznanja zaslužnim članovima, Omladinski fudbalski klub “Lauš” iz Banjaluke obilježio je 60 godina rada.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je Srni da je značaj ovog kluba za Banjaluku nemjerljiv, jer decenijama okuplja mlade Banjalučane.

“Mi smo, uprkos slabijeg punjenja budžeta, odlučili da izdvojimo oko 150.000 KM više za sportske organizacije, što nije dovoljno, ali je dobar signal za pomoć našem sportu”, rekao je Gavranović i najavio nove investicije u sportske objekte.

Prema njegovim riječima, Fudbalski klub Lauš nadoknađuje nedostatak sredstava štedljivom politikom i dobrom organizacijom.

Predsjednik OFK Lauš Dragan Spasenić rekao je Srni da ovaj jubilej otvara nove vidike i pred ovaj sportski kolektiv stavlja nove obaveze.

On je precizirao da klub ima registrovane sve starosne selekcije, da broji više od 200 mladih, te da ima i školu fudbala.

“Klub ‘životari’ sa nekim svojim problemima, ali smo ponosni što smo opstali i što na našem igralištu svaki dan imamo stotinu djece”, rekao je Spasenić.

On je naglasio da bez pomoći grada Banjaluka klub ne bi mogao da igra u svojim takmičenjima u regionalnoj ligi.

Večerašnjoj akademiji prisustvovao je generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender