20. 10. 2021.
TV Nova šalje Srbiju na Evroviziju?!

TV Nova šalje Srbiju na Evroviziju?!

TV Nova šalje Srbiju na Evroviziju?!

Televizija “Nova“, koja danas počinje sa emitovanjem i spremna je da 2015. godine obezbjedi finansijska sredstva za predstvanika Srbije na “Evroviziji“, ukoliko to ne bude uradio RTS.

Budući da je sada već kasno da se počne sa realizacijom ove zamisli za sljedeću godinu, ova komercijalna televizija planira da na sebe preuzme troškove za slanje Srbije na “Evroviziju” 2015. godine!

– Ne bi bilo prvi put da komercijlana televizija učestvuje u realizaciji takmičenja za “Evrosong”. Ukoliko RTS ponovo odluči da ne pošalje našg predstavnika, “Nova” će rado učestvovati u ostvarenju tog projekta – rekao je izvor blizak produkciji, dok sa ove televizije nisu izričito potvrdili ovu informaciju.

nova 2

“Evrosong” je jedno od najvećih svjetskih takmičenja ikada, i koje prati više od sto miliona ljudi i veoma je važno da jedna zemlja kao što je Srbija može da pošalje svog predstavnika na takav događaj. Izostanak naše zemlje nije neophodan, zato što postoji televizija koja je spremna da organizuje lokalni izbor na svjetskom nivou i pošalje predstavnika na ovu manifestaciju – rekli su iz “Nove”.

/Telegraf, Kurir/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender