20. 10. 2021.
Nataša Bekvalac: Ja sam emotivni bolesnik, ne gradim karijeru vezama!

Nataša Bekvalac: Ja sam emotivni bolesnik, ne gradim karijeru vezama!

Nataša Bekvalac: Ja sam emotivni bolesnik, ne gradim karijeru vezama!

Seksi pjevačica Nataša Bekvalac za Telegraf otvoreno govori o ljubavi, novom albumu, kako održava savršenu liniju, ali i negativnim komentarima pojedinaca na račun njenog talenta i muzike.

Budući da u novoj pjesmi “Bolesno te volim”, sebe naziva emotivnim bolesnikom, zanimalo nas je da li je i u privatnom životu takva.

“U mojim pjesmama publika uglavnom pronalazi sebe. Novinare zanima upravo ovo što si me pitala. Ljubav na neki način jeste bolesno stanje, a ja sam neko kome je ljubav najvažnija stvar u životu. Iz toga možete da zaključite moj odgovor”, kaže pjevačica.

2

Iako album najavljuje od početka godine, još uvijek nije ugledao svjetlost dana…

– Ja sam neko ko generalno ležerno prolazi kroz život. Imam privilegiju da mi je posao takav i da sama sebi određujem rokove. On je definitivno gotov i izlazi u martu – otkriva Bekvalčeva.

Budući da važi za jednu od najljepših i najzgodnijih pjevačica na srpskoj sceni, za čitaoce Telegrafa je otkrila svoje male trikove, pomoću kojih pobjeđuje celulit i ostale ženske boljke.

– Naravno da imam iste probleme kao i svaka žena i borim se sa njima svakodnevno. Redovno idem na masaže, aerobne treninge i pazim na ishranu.

Naravno da se desi da jedem slatkiše, prvo što sam hedonista, a zatim i veliki gurman. Takođe, ekstremna sam, ili baš vodim računa o tome šta jedem, ili uopšte ne vodim. Ali, kada se te dvije stvari podvuku, drago mi je što vodim ovakav život da mogu lijepo da izgledam – kaže kroz smijeh lijepa Novosađanka.

3

Iako ima mnogobrojne obožavatelje, ima i onih koji negativno komentarišu njenu pojavu u medijima, tvrdeći da popularnost stiče vezama, brakovima i razvodima. Evo šta Nataša kaže na sve to…

– To da vas ljudi prepoznaju može da se dogodi zbog takvih stvari kao što si rekla. To da vašu muziku u kontinuitetu poštuju i slušaju i da imate svoju publiku, da imate milionske preglede, da su vaši koncerti puni, to ne može da napravi nijedan skandal, niti veza, samo pjesma – kaže za Telegraf plavokosa pjevačica.

4

Iako je nedavno u jednom intervjuu izašla izjava u kojoj Nataša na pitanje o svadbi odgovara kako je već rekla čuveno “Da”, pjevačica kaže da su od nje iznudili odgovor.

5

Znate kako, mediji uglavnom mogu da iskoriste kada ste dobra duša. Taj odgovor je bio iznuđen iz mene. Ja ponekad nemam prava da ne pričam o nečemu.

Jednostavno o ovome ne želim da pričam, jer smatram da nemam pravo da imam život koji neće završavati u novinama, a ja želim da svoju najdublju intimu sačuvam za sebe. Jasno mi je da ljude najviše intrigira moj privatni život, ali neka onda sami smisle odgovor koji će da ih zadovolji – tajanstvena je Bekvalčeva.

http://www.youtube.com/watch?v=w5V6S93WpoU

/Telegraf/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender