19. 10. 2021.
Predsjednik CSKA: Divim se Partizanu

Predsjednik CSKA: Divim se Partizanu

Predsjednik CSKA: Divim se Partizanu

Partizan NIS u četvrtak u 20.45 dočekuje CSKA i pobjedom bi obezbjedio plasman u Top 16.

“Divim se Partizanu kako sa tako malim budžetom svake godine stvori dobru ekipu i oduševljava ljubitelje košarke. Ali, da bismo mi bili drugi u grupi, moramo da damo sve od sebe i da pobijedimo u Beogradu.”

“Sada uopšte nije važno sa kojim smo mi rezultatom slavili u Moskvi, jer su Beograđani pobijedili Fenerbahče i zato nas čeka vrlo težak meč“, ističe Vatutin.

Predsjednik CSKA rekao je da srpskim košarakšima nije lako kada gostuju u Pioniru.

“Kad god igramo u Beogradu to je, prije svega, iskušenje za Srbe koji igraju u našem sastavu. Nije im lako igrati pred svojom publikom, tako će biti i ovog puta za Krstića, Teodosića i Micova, ali to je profesionalni sport i mi moramo da pobijedimo“, kaže Vatutin.

Malo je klubova u Evropi kao što su CSKA i Partizan, gdje na tribinama navijači zajedno skandiraju jedni drugima.

“Volim da dođem kod vas. Cijenim Srbe i drago mi je što među njima imam ljude koji su mi dragi. Posebno mi je drago kad god vidim našeg bivšeg trenera, velikog znalca košarke, Dušana Ivkovića.”

Vatutin se potom osvrnuo na srpske reprezentativce koji igraju za rusku ekipu.

“Krstić je odigrao odlično na Evropskom prvenstvu u Ljubljani. Bio je efikasan i jako koristan za ekipu. Međutim, kasnije je imao probleme sa povredom i sada se sporo vraća u formu. Krle nam je važan igrač i nadamo se da će ući u formu kad nam bude najpotrebniji.

Što se tiče Micova, došao je spreman i igra stabilno. Od Teodosića očekujem hladnokrvnu i razumnu igru. Biću iskren, više ne vjerujem da Miloša možemo da promijenimo. Njega bi trebalo uzeti takvog kakav jeste”, izjavio je Vatutin za Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender