19. 10. 2021.

Šuput podnio ostavku na mjesto predsjednika UO FK Borac

Predsjednik Upravnog odbora FK Borac Srđan Šuput podnio je neopozivu ostavku saznaje Mondo.

Šuput je ostavku podnio na sjednici Upravnog odbora i neće više voditi banjalučkog premijerligaša.

Prvi čovjek Borca dugo je upozoravao da će napustiti klub zbog brojnih dugova koji su naslijeđeni od bivše uprave, konstantnih blokada računa, i opstrukcija u radu, te isticao da Grad Banjaluka mora značajnije pomoći Borcu, a danas je definitivno prelomio i odustao od vođenja kluba.

Ooslije Šuputove ostavke, ostavke su podnijeli i svi ostali članovi Upravnog odbora i FK Borac ostao je praktično bez uprave.

Skupština Borca i Grad Banjaluka sada ponovo imaju težak zadatak da organizuju novu upravu kluba koja će biti spremna da se bori sa brojnim problemima.

Fudbalskom klubu Borac prije nekoliko dana ponovo su stigli dugovi na naplatu, a ovog puta u pitanju su  potraživanja prema bivšem golmanu Siniši Marčetiću u iznosu od 10.090 maraka, kao i prema bivšem vezisti Dušku Sakanu u iznosu od 2.250 maraka koje klub mora da uplati do 27. decembra, ili će biti suspendovan.

Prije Srđana Šuputa klub je vodio Slobodan Radulj, koji je na to mjesto došao poslije formiranja nove uprave kluba zajedno sa Gradom Banjaluka, ali je poslije samo par mjeseci Radulj napustio klub zbog, kako je naveo, brojnih privatnih i profesionalnih obaveza.

(Mondo/Istinito)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender