19. 10. 2021.
Dječak Gojko Đurić od danas u novom domu

Dječak Gojko Đurić od danas u novom domu

Dječak Gojko Đurić od danas u novom domu

Danas je u prisustvu Đorđa Mišića, izvršnog direktora m:tel-a za marketing i prodaju, priča u vezi sa kućom porodice Đurić iz Bijeljine, dobila srećan kraj. Zahvaljujući kompaniji m:tel koja je, u saradnji sa kompanijom Stecco iz Bijeljine i gradom Bijeljina, omogućila Gojku i njegovom ocu Petru potpuno novi dom, danas se u ovom dijelu Bijeljine mogao čuti samo smijeh.

“Teško je riječima opisati kako se mi danas osjećamo. Gledam Gojka i njegovu sreću i svakodnevno se zahvaljujem ljudima koji nisu ostali gluvi i nijemi na okolnosti u kojima smo živjeli. Od danas, za nas dvojicu, počinje novi život. Hvala vam”, vidno uzbuđen rekao je Petar Đurić, Gojkov otac.

U prisustvu brojnih zvanica na tradicionalan način proslavljen je trenutak pokrivanja nove kuće, a Gojko nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje. “Srećan sam. Potpuno sam srećan. Djed Mraz je ove godine došao mnogo ranije”, kroz osmijeh je rekao Gojko.

Gojku je od kompanije m:tel uručen i novogodišnji paketić, kao i laptop, a ovoj akciji su se ranije pridružili zaposleni kompanije skupivši značajnu sumu novca: “Drago nam je što možemo da budemo dio sreće drugih ljudi, sreće porodice Đurić kojoj smo potpuno promijenili život, zajedno sa ljudima dobre volje. U pretpraznično vrijeme darivanja ovim gestom još jednom potvrđujemo društvenu odgovornost u nadi da ćemo biti dobar primjer drugima”, rekao je gospodin Mišić.

“Bijeljina nije mogla zamisliti bolji kraj godine. Đurići su primjer da niko od nas nije sam, te da ćemo i mi u gradu Bijeljina, uvijek biti tu za svoje građane”, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Zabava povodom useljenja u novu kuću potrajala je do kasno u noć, a od sutra će Gojko biti baš poput druge djece, probudiće se u svojoj sobi, sa funkcionalnim kupatilom i toplom vodom.

/Buka/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender