16. 10. 2021.
Jarčevi, srećan rođendan!

Jarčevi, srećan rođendan!

Jarčevi, srećan rođendan!

Praktični ste i ambiciozni

Budući da čvrsto stojite na zemlji, veoma ste realni u životu. Niste previše emotivni i vaše odluke su uvijek dobro promišljene i uključuju sve faktore koji utiču na nju. Veoma ste ambiciozni i sigurni u sebe.

Veoma ste pažljivi

I pored velike ambicioznosti vi ste takođe previše obazrivi i bukvalno svaki detalj uzimate u obzir prije nego što nešto preduzmete. Suprotno tome, ponekad se lako postidite i izgubite samopouzdanje. Upravo je to ono što otežava ljudima da vas osuđuju.

U ljubavi se vodite razumom

U vezi volite odmah da znate sve što je potrebno prije nego što se s nekim više zbližite. To može biti zato što ste sumnjičavi ili zato što ste obazrivi. Inače ste uvijek pomalo rezervisani sa osobom koju ste tek upoznali, te vam nedostaje malo nježnosti.

Perfekcionista ste

Vi zaista volite da svaki posao dovršite kako treba, pa tako često znate i da prekoračite zadate rokove. Ipak, vas nije briga za to. Jedino što može da vas izbaci iz takta jeste gubljenje vremena.

Postavljate visoke ciljeve

Zbog toga vrlo lako u glavi preskočite sve što vas može sputati na putu do cilja. Veoma ste odlučni kada je njihovo ispunjavanje u pitanju i pokušavate pošto-poto da ih ostvarite.

Ne volite da privlačite pažnju

Iako ste veoma vrijedni i efikasni, vi jednostavno ne volite previše da talasate i da se ističete, bilo na poslu ili u nekoj drugoj situaciji.

Ljubav je veoma važna emocija za vas

Ne volite kada se neko šali na račun ljubavi jer kada se zaljubite vjerujete da će ta ljubav da traje do kraja života. Ljubav vas pokreće na svim poljima, zbog čega ta veza mora biti čisto savršenstvo na više nivoa.

Volite sve da kontrolišete

Upravo zbog ove činjenice, Jarčevi su veliki tradicionalisti. Volite red i volite da imate osjećaj kontrole nad sopstvenim životom.

/Super žena/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender